Δείτε την προπαγάνδα των Γερμανών κατά του Άσαντ...

Δείτε τα όσα απίστευτα γράφει σήμερα στην ηλεκτρονική της έκδοση η Deutsche Welle..

Έχουν και εκεί δήθεν ΜΚΟ..που κάνουν μάλιστα και δημοσκοπήσεις..

είναι σαν και τις δικές μας που βγάζουν το άσπρο..μάυρο

"Μεγαλύτερος τρόμος από το Ισλαμικό Κράτος ο Άσαντ


Ο κύριος λόγος που ωθεί τους Σύρους να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς είναι η βία του Σύρου προέδρου Άσαντ και δευτερευόντως το Ισλαμικό Κράτος, όπως δήλωσαν πρόσφυγες στη Γερμανία.

Η βασική αιτία που εξωθεί πολλούς Σύρους να πάρουν τον μακρινό και επικίνδυνο δρόμο της προσφυγιάς από την πατρίδα τους προς τη Γερμανία είναι η βία που ασκείται από την κυβέρνηση του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, όπως κατέδειξε δημοσκόπηση που διεξήχθη στη Γερμανία με πρωτοβουλία της αντικαθεστωτικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Adopt a Revolution.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε σήμερα στο Βερολίνο, το 92% των Σύρων προσφύγων δήλωσαν ότι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Συρία εξαιτίας των ένοπλων συγκρούσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη εκεί από το 2011, όταν ξεκίνησε ο συριακός εμφύλιος. Επιπλέον, το 70% των ερωτηθέντων καθιστούν υπεύθυνο για τις συγκρούσεις αυτές τον Σύρο πρόεδρο Άσαντ, 32% επιρρίπτουν την ευθύνη στην τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, που επίσης δρα στη χώρα, και μόλις το 18% θεωρεί υπεύθυνες τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού....."

Σχόλια