Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ: «Βεβαίως και θα κάνουμε απολύσεις αν χρειαστεί»! (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και υποψήφιος στις τελευταίες ευρωεκλογές Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος τώρα κατεβαίνει στην εκλογική μάχη με τη ΝΔ στη Β’ Αθηνών, μιλώντας στην εκπομπή «Λαμπατέρ στην Κάλπη» της συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA,
ουσιαστικά προανήγγειλε απολύσεις στο Δημόσιο, στην περίπτωση που το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές.
Ειδικότερα, μετά από τοποθέτησή του υπέρ ενός μικρότερου δημοσίου τομέα, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο της εκπομπής Ανδρέα Ρουμελιώτη αν εννοεί απολύσεις, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης απάντησε: «Αν χρειαστεί, βεβαίως!». Όταν στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «πού;», εκείνος απάντησε πως δεν είναι υπουργός Οικονομικών για να γνωρίζει, αλλά μίλησε για υπηρεσίες υπολειτουργικές.
http://www.koutipandoras.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.