Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Ντομπρόφσκις: "Πιθανή συμφωνία τις επόμενες μέρες"

Μια συμφωνία με την Ελλάδα είναι πιθανή να πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βλάντις Ντομπρόφσκις.
Ο κύριος Ντομπρόφσκις τόνισε πως αυτή την ώρα οι θεσμοί

αξιολογούν την ελληνική πρόταση και πως απατείται από την Ελλάδα να διευκρινίσει με ποια μέτρα διαφωνεί και ποια είναι έτοιμη να εφαρμόσει. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα να συμφωνήσει με τους στόχους για το πρωτογενές πλεόνασμα και τα συγκεκριμένα μέτρα, πρόσθεσε.
«Χρειαζόμαστε λιγότερες κινήσεις τακτικής και περισσότερη ουσιαστική δουλειά», κατέληξε.
Ντάισελμπλουμ: "Δεν συμφωνούμε πλήρως με Αθήνα"
Δεν συμφωνούμε απολύτως με την Αθήνα για το τι πρέπει να συμβεί μέχρι το τέλος του μήνα δηλώνει ο επικεφαλής του Eurogroup σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Ο Ολλανδός πολιτικός σημειώνει επίσης πως το συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί.
Παράλληλα τονίζει ότι από την πλευρά της Αθήνας υποτιμάται η πολυπλοκότητα του θέματος που αφορά το Δημόσιο χρέος.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.