Περί Ανανιακού νεοοθωμανισμού....

«Ο Γιαννάκης Ομήρου, μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ "Από Μέρα σε Μέρα", χαρακτήρισε λανθασμένη και περίεργη την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, να αποκηρύξει τη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, ως λύση για το Κυπριακό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»
«Λανθασμένη και παράλογη» η απόφαση του νέου προέδρου της ΕΔΕΚ, Σιζόπουλου  λέει ο Ομήρου - Σιζόπουλος τον καλεί σε «ανοιχτή και δημόσια συζήτηση»

Αγαπητοί συμπατριώτες
Πρώτα συγχαρητήρια στον κ. Σιζόπουλο που επαναφέρει την ΕΔΕΚ  μακράν της νέας τάξης και του συναφούς Ανανιακού νεοοθωμανισμού. Και θλίψη για το κατάντημα του Γιαννάκη που αποδεικνύεται Ανανιακός κρυφονεοθωμανός.
Σήμερα  την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των αδελφών μας Ποντίων, σήμερα ο Γιαννάκης βρήκε να μας πει ότι θέλει να ενταχθεί στην νεοθωμανική  τζιχαντιστική ψευτοαυτοκρατορία. Γιατί αυτό είπε ουσιαστικά.
Ας αναλύσουμε όμως τι υποστηρίζουν οι Ανανστασιάδης, ο Άντρος μας και ο συνταχθείς μαζί τους σήμερα Γιαννάκης Ομήρου, που δυστυχώς αποδεικνύεται, όπως διάλεξε να λέγεται,  Γιαννάκης και όχι Γιάννης.
Παλιά,  διχοτόμηση λέγαμε το να είναι στη μισή Κύπρο η Ελλάδα (ελληνικό κράτος) και στην άλλη μισή, αν και οι τούρκοι ήταν 18% να είναι τουρκικό (της τουρκίας) κράτος. Λύση απαράδεκτη βέβαια με πολλούς κινδύνους που δεν είναι το παρόντος η ανάλυση τους.
Μετά την παράνομη εισβολή του 1974,  για την οποίαν για απαλλαγεί η τουρκία  ζητεί την υπογραφή μας (που προδοτικά είναι έτοιμοι να της την δώσουν οι Ανανστασιάδηδες, οι Άντροι και νυν ο Γιαννάκης, να μην ξεχάσω υπό τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Κύπρου)  είχαμε ένα άλλο είδος διχοτόμησης.
Το κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας και το τουρκικό (της τουρκίας) παράνομο κατοχικό κράτος.  
Στην περίπτωση που δεν καταλάβατε  κ. Ομήρου τι πάει να γίνει ( πραγματικά αμφιβάλλω, μάλλον ξέρετε καλά τι κάνετε)  θα σας εξηγήσω τι είναι η λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας σας,  που ξαφνικά την ηγάπησατε.
Δεν θα είναι διχοτόμηση του ενός ή του άλλου είδους. Θα είναι κάτι πολύ χειρότερο. Θα είναι χειρότερο και από αυτό  που είπε πολλά χρόνια, που το είπε το  1986 ο Καθηγητής Ευάγγελος Κουφαδάκης,  που σίγουρα τον γνωρίζετε. Είχε πει το 1986 περίπου για τη λύση σας κ. Γιαννάκη Ομήρου:
"Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας μισά μισά".    Μιλάμε για ένα σύστημα δυαρχίας, ή συγκυριαρχίας. Το σύστημα αυτό δίνει το δικαίωμα στους Τουρκοκύπριους της συνιδιοκτησίας ολόκληρου του κράτους και το δικαίωμα της απόλυτης κυριαρχίας στη δική τους περιφέρεια, χωρίς να δίνει στους Ελληνοκύπριους παρόμοια δικαιώματα στο υποτιθέμενο ενιαίο και κυρίαρχο κράτος το οποίο δημιουργείται”.  
Ουσιαστικά όμως με τις δομές που δημιούργησε η τουρκία στην Κύπρο μετά την εισβολή (συνημμένο) τα πράγματα είναι πολύ περισσότερο προδοτικά. Είναι η αρχή του σίγουρου εκτουρκισμού της Κύπρου και της βαθμιαίας εξόδου του Ελληνισμού από την Κύπρο.
Τι νομίζετε κύριε Γιαννάκη, η τουρκία έκανε την εισβολή, για χατίρι των τουρκοκυπρίων και του μάζεψε στο Βορρά για χατίρι τους. Εσείς κοτζάμ Πρόεδρος της βουλής δεν έχετε αντιληφθεί ακόμα ότι η τουρκία μέσω του ισότιμου κτλ τουρκικού κράτους του Βορρά που θα ελέγχει πλήρως, σκοπεύει να εισαγάγει βαθμιαία τούρκους εποίκους για να εκτουρκίσει,  όπως το έκανε στο βορρά και όλη την Κύπρο;
Δεν αντιλαμβάνεστε ότι χωρίς κεντρική κυβέρνηση που θα ελέγχει όλη την     Ομοσπονδιακή Κύπρο, χωρίς τις απαιτούμενες πλήρεις ελευθερίες για ενοποιημένη Κύπρο, με τα  τουρκικά στρατεύματα να σε εγγυώνται, είτε παρόντα στην Κύπρο είτε καραδοκούντα στην Τουρκία με δικαιώματα, η Κύπρος είναι χαμένη;;
Ή θα σε σώσει νομίζεις  η Νούλαντ διαλέγοντας σε αντί της Τουρκίας;; Ή μήπως πίστεψες τις υποσχέσεις αυτής της …
Και  είσαι έτοιμος να δεχθείς δήθεν υποσχέσεις δεσμεύσεων  που θα υπογράψει η τουρκία, παραμένουσα ουσία στην Κύπρο, και που οπότε κρίνει σκόπιμο θα τις γράψει, ως πολλές άλλες συμφωνίες της με τον Ελληνισμό, στα παλαιότερα των υποδημάτων της.
Ντροπή σου Γιαννάκη, όπως ντροπή σε όλους σας τους Ανανιακούς που είστε προδοτικά έτοιμοι να θυσιάσετε τον Ελληνισμό της Κύπρου, υπήκοντες στην Νούλαντ.
Προσποιούμενοι, γιατί ηλίθιοι δεν είστε, ότι δεν αντιλαμβάνεστε την προδοσία σας.
Άλλη μια φορά η λέξη ντροπή σας είναι πολύ λίγη να εκφράσει την κυοφορούμενη προδοσία του Ελληνισμού της Κύπρου. Που πλην των άλλων προσπαθείτε να αποβλακώσετε τον ελληνισμό της Κύπρου (το άθλιο φταίγαμε και πρέπει να πληρώσουμε κτλ), για να δεχθεί τον εκτουρκισμό του,  στα πλαίσια της παγκοσμιοποιημένης νέας τάξης  σας,  που σας επέβαλε η  Νούλαντ σας.
Τέλος Γιαννάκη σου θυμίζω τι είπε ο Ανανστασιάδης για τί λύση του. Είπε και το ξέχασε Μέτα:
Ότι προσέφερε στην Τουρκία ένα «Κράτος Δύο Ταχυτήτων», διά του οποίου η Τουρκία, «μέσω των Τ/κ», θα φτάσει μέχρι να εγκλωβίζει και να εκβιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση! Αμφότερα τα ρήματα «εγκλωβίζει» και «εκβιάζει», εκ στόματος… Αναστασιάδη!
Για τον εκτουρκισμό της Κύπρου ούτε λέξη. Μόνον για τη γνωστή φασιστική ΕΕ το άθλιο του ενδιαφέρον.
Ντροπή σας.
Ευρής Μπίλλης     

Σχόλια