ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Νέο επεισόδιο της Ζωής σε φαστφουντάδικο!

Η καταγγελία πελάτη γνωστού ταχυφαγείου πραγματικά σοκάρει το πανελλήνιο: η Πρόεδρος της Βουλής εξέπληξε αρνητικά όλους τους θαμώνες...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπήκε στο μαγαζί, στάθηκε με απύθμενο θράσος μπροστά στην ταμία και ζήτησε μία μερίδα πατάτες με σος.


Η ταμίας κατάπιε την προσβολή, πληρώθηκε από την Πρόεδρο και μετά από δύο λεπτά της έδωσε τις πατάτες.

Ποιος είδε τη Ζωή και δε την φοβήθηκε! Σύμφωνα με την καταγγελία πολίτη, η κυρία Κωνσταντοπούλου σε ΕΞΑΛΛΗ κατάσταση, άρχισε να ουρλιάζει ότι περίμενε πολύ. Έριξε κάτω τις πατάτες (πολλές εξ αυτών, τουλάχιστον επτά, εξέπνευσαν ακαριαία) και την σος, με μία λαβή ανάγκασε την ταμία να γλείψει από το πάτωμα τη σάλτσα ενώ ζήτησε την άμεση απόλυση της (πληροφορίες μιλάνε ότι ζήτησε και την απέλαση της από την ΕΕ με προσωπικό της τηλεφώνημα στον Γιουνκέρ).

Οι γύρω πελάτες είχαν κυριολεκτικά μείνει άφωνοι αλλά αρκετοί εξ αυτών έβγαλαν το κινητό τους και κατέγραψαν το περιστατικό. Η Κωνσταντοπούλου πήγε βιαστικά στην τουαλέτα, γύρισε με τη στόλη του νίντζα και με συνεχή κλωτσιές στον αέρα έσπασε όλα τα κινητά!

Έτσι, δυστυχώς, δεν έχουμε οπτικό υλικό από το φοβερό αυτό επεισόδιο! Έχουμε όμως την μαρτυρία του αναγνώστη, Σάκη Φιλελεδάκη που θέλησε μέσω social media να ενημερώσει το πανελλήνιο για την απρεπή συμπεριφορά της Προέδρου Νίντζα!

ΥΓ: ο Σάκης είναι αξιόπιστος και αρκεί να δει κανείς το προφίλ του στο facebook. Λατρεύει τον Άδωνι Γεωργιάδη και τρέμει ότι τα ΑΤΜ στερεύουν. Πολίτης υπέρανω υποψίας. Αγνός.

ΥΓ2: Ποιος έβαλε ροδάκια στη μονταζέρια της Συγγρού και τη σέρνει στα βενζινάδικα της χώρας;

ΥΓ3: Ξυπνήστε, παιδιά της Δεξιάς. Ο λαός σας έστειλε εκεί που πρέπει και ΔΕΝ ασχολείται ούτε με εσάς ούτε με τις μεθοδεύσεις σας!

http://www.toxwni.gr/

Σχόλια