Στον Έβρο ο γιος του Πρετεντέρη! Τέρμα στα ρουσφέτια βάζει ο Καμμένος

Φύλλο πορείας για Έβρο εκδόθηκε για τον γιο του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο γιος του κυρίου Πρετεντέρη είχε τοποθετηθεί μετά από... την εκπαίδευσή του στο T/ΓΕΕΘΑ και χθες Τρίτη έλαβε φύλλο πορείας για μονάδα του Έβρου.

Το είπε και το έκανε ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος

Αλλαγές επιβάλλει ο νέος υπουργός Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος. το μεγάλο πρόβλημα τόσα χρόνια ήταν το πόσο κοντά θα έρθει το παιδί του κάθε πολίτη αρκεί να είναι δίπλα στο σπίτι του, στο Πεντάγωνο αν κατοικεί στην Αθήνα και όχι στα σύνορα ή σε απομακρυσμένες μονάδες ή σε νησιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή του υπουργού Άμυνας είναι να μην γίνονται αυτές οι... εξυπηρετήσεις, οι στρατεύσιμοι θα υπηρετούν εκεί που αποφασίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κάθε Επιτελείου. Την εντολή αυτή πληροφορήθηκαν οι νέοι βουλευτές και στο εντευκτήριο της Βουλής το θέμα ξένισε πολλούς βουλευτές. Ο Πάνος Κάμμενος έχει δώσει επίσης εντολή πριν λίγες ημέρες να αξιολογηθούν  προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν στην οικογένεια τους οι στρατεύσιμοι. Θα έχουν προτεραιότητα αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Όπως μάθαμε, η νέα ηγεσία του υπουργείου Άμυνας βρήκε στα συρτάρια των προηγούμενων γύρω στα 2.000 αιτήματα για μεταθέσεις!

Σχόλια