Ο Φαήλος, ο Αντωνάκης, η Νέα Ελλάδα και η τέως Ν.Δ

Τον Φαήλο της Νέας Ελλάδας, θα τον θυμάστε από τότε που νόμιζε τον Αντωνάκη,  αντιμνημονιακό.

-        Είχε χαρακτηρίσει  τότε «ντιντήδες» τους νεοταξικούς της ΝΔ, Κυριάκο, Βαρβιτσιώτη υιό κτλ.

-        Στη συνέχεια όμως όταν ο Αντωνάκης έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο (πολύ πριν βέβαια από τον Παναθηναϊκάκια) μετατράπηκε άθλια και ο ίδιος σε Ντιντή.


-        Δεν θα θυμάστε όμως τις προφανώς κατόπιν εντολών του Αντωνάκη και εν είδει μπράβου του Αντωνάκη, θρασύτατες και άθλιες ύβρεις αυτού νεοντιντή Φαήλου,  εναντίον του κ. Αβραμόπουλου.


-        Τον θυμηθήκαμε σήμερα τον Ντιντή Φαήλο,  μετά τις εν ονόματι του Αντωνάκη και εν είδει μπράβου του και πάλι,  «βαθυστόχαστες» δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα.
              
-        Παραβλέποντας την συντριβή της Νέας Ελλάδας, παρά το ότι ο Αντωνάκης πήγε σε εκλογές πριν εφαρμόσει τα εξοντωτικά του email, είπε βαρύγδουπα, ομιλώντας προφανώς εν ονόματι του Αντωνάκη της Νέας Ελλάδας, ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ηγεσίας, γιατί ως είπε ο Αντωνάκης είναι ο καλύτερος για τη ΝΔ.

-        Αφελέστατε Ντιντή,
-        Αν και ο Αντωνάκης σου, κατέστρεψε τη ΝΔ, τσαλαπάτησε την ιδεολογία της, εξόντωσε τους Έλληνες κτλ και για αυτό έχασε (και το 2012 αφελέστατε, είχε παρά την πριμοδότηση και τα άπειρα ψέματα που είχε πει ο Αντωνάκης,  μόνον 129 έδρες),  
-        ποιος σου είπε αφελέστατε ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για την Νέα Ελλάδα σας, περισσότερο από την καταστραφείσα από τον Αντωνάκη σου,  Ελλάδα.
Κρατείστε τον Αντωνάκη και σε λίγο αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι το καθαρόαιμο Ποτάμι
, αντί του Αντωνάκη που οι «προϊστάμενοι» του θα τον πετάξουν στα άχρηστα.
Ευριπίδης Μπίλλης 

Σχόλια