«Ο ανεύθυνος Ελληνικός ΛΑΟΣ» κατά τον κ. Σόιμπλε !!!


Γράφει ο Χρήστος Βασιλειάδης :

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup τα γερμανικά ΜΜΕ ανεβάζουν τους τόνους «δυναμιτίζοντας» την ατμόσφαιρα με προκλητικούς τίτλους και δημοσιεύματα.

Ο ίδιος ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, σε συνέντευξή του στη Γερμανική Ραδιοφωνία, προέβη σε μία σκληρή τοποθέτηση, δηλώνοντας ενώ έκανε λόγο για «ανεύθυνη» συμπεριφορά εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο κ. Σόιμπλε αναφερόμενος στα πανευρωπαϊκά κοινωνικά προγράμματα που προτείνει η ελληνική πλευρά, τόνισε ότι δεν τίθενται σε συζήτηση και τα χαρακτήρισε «χάσιμο χρόνου».

Ο κύριος Σόϊμπλε έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Δεν έχει καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή ένας ολόκληρος λαός και όχι μόνο, είναι στους δρόμους λόγω της οικονομικής πολιτικής που έχει χαράξει ο ίδιος και τα πολιτικά του συνεταιράκια που διόρισε στην Ελλάδα και εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα, κατά πρωτίστως της Γερμανίας. Τον οικονομικό όλεθρο κύριε Σόϊμπλε τον φέρατε εσείς στην Ευρώπη με σκοπό την διάλυση της ευρωζώνης. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, αυτό όμως δεν μπορεί να το επωμιστεί ο ελληνικός λαός όπως και κανένας άλλος λαός της Ευρώπης.

Ανοίξατε των ασκό του εώλου και αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Αν έχετε καταλάβει, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει σκοπό την διάλυση της ευρωζώνης, θέλει απλώς να δώσει ανάσα στον λαό της. Για αυτό τους ψηφίσαμε κύριε Σόϊμπλε, για να μας δώσουν μια ελπίδα αισιοδοξίας και αξιοπρέπειας. Έχετε ξεχάσει το βασικότερο : O λαός είναι ο κυρίαρχος σε κάθε πολιτισμένο κράτος, αυτός δίνει της εντολές. Mην τον εξαγριώνετε, σας δίνεται η ευκαιρία και θα είναι η τελευταία όσων αφορά την Ελλάδα, μην την πετάτε στα σκουπίδια. Διαφορετικά, εάν αποτύχει το σχέδιο της νυν ελληνικής κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις, θα οφείλετε σε εσάς και σε μερικούς εταίρους της ευρωπαϊκής ένωσης που κρατούν την ίδια σκληρή στάση με εσάς απέναντι στην Ελλάδα.

Σας ενημερώνουμε κύριε Σόϊμπλε για να μπορέσετε να διασώσετε ότι έχει απομείνει. Όσων αφορά την <<ανεύθυνη ελληνική κυβέρνηση>> που επικαλείστε, σας τονίσουμε ότι ο ελληνικός λαός αυτήν την κυβέρνηση αποφάσισε να έχει. Το 70% είναι σήμερα μαζί της, οφείλετε να το σεβαστείτε.

Σχόλια