ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ...

ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ... 

ΝΔ και ΔΗΣΥ καταπατώντας και ασελγώντας την οποιαδήποτε ιστορία τους έχουν λοιποτακτίσει στο στρατόπεδο των Γερμανών προσυπογράφοντας καταδικαστικά ψηφίσματα κατά της πατρίδας τους. 
Φυσικά η ιστορία του Ελληνισμού είναι
κατάσπαρτη με τέτοιες μειοδοσίες και δωσιλογίες. Αυτές χρονολογούνται από τους προστρέξαντες προς στα Σούσα στην αυλή του Αρταξέρξη, από τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών, από το Πήλιο Γούση στο Σούλι, από τον Αγωγιάτη στην επική μάχη του Μαχαιρά, από τον άνθρωπο που κατάγγειλε την χώρα του στην Ευρώπη στην πιο δύσκολη φάση της νεότερης ιστορίας της και φθάνουν και καταλήγουν στους σημερινούς ηγέτες της ΝΔ και ΔΗΣΥ που συμπαρατάχθηκαν με τα νεο-Γερμανικά τελεσίγραφα υποδούλωσης της Μέρκελ προς τον Ελληνικό λαό. Γι' αυτό ο Κυπριακός Ελληνισμός δίδει σήμερα Κυριακή στις 5.30 μμ μαζικά το παρών του έξω από την αντιπροσωπία της ΕΕ στη Λευκωσία εκφράζοντας τη συμπαράταξη του προς τη μαχόμενη Ελληνική ηγεσία που αύριο στο Eurogroup δίδει τη μάχη της τιμής και αξιοπρέπειας όχι μόνο για όλους Έλληνες και για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες.
Οι εθνομηδενιστές επικριτές του κυρίου Πάνου Καμένου 
Βρήκαν συνασπισμένοι οι λογοίς λογοίς εξορινοί Ανανικογενείς χειροκροτητές της κατοχής και αράδιασαν τις πικρόχολες ειρωνείες τους για τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας κύριου Πάνου Καμένου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης - προσκύνημα του στην Κύπρο. Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους πάσας προελεύσεως εθνομηδενιστές πως είτε το θέλουν είτε όχι είμαστε και θα παραμείνουμε Έλληνες. Έλληνες γεννηθήκαμε Έλληνες θα πεθάνουμε... Για όλους εμάς ο Ελληνισμός είναι ενιαίος και δεν συμβιβάζεται με καμιάς μορφής κατοχής είτε Τουρκικής είτε μνημονιακής. 
Η παρωδία της PISA, το υπνώττον υπουργείο Παιδείας και το Δημόσιο σχολείο  
Φαίνεται η Κύπρος μέσα στα πολλά “ βατόμουρα ” που κατέχει εξέχουσα θέση κατατάσσονται οι αχαπαροσύνες και οι ανικανότητες των διοικούντων είτε σε πολιτικό είτε σε υπηρεσιακό επίπεδο. Πολύς λόγος είχε γίνει τελευταία για την εξέταση PISA και τη θέση κατάταξης της Κύπρου. Φαίνεται πως κάποιοι στο υπουργείο της Παιδείας είτε δεν έχουν αντίληψη είτε δρουν κακόβουλα και υστερόβουλα. Οι Κύπριοι μαθητές οι οποίοι σύμφωνα με την αχάπαρη και αγράμματη “δημοσιογράφο” του εκπαιδευτικού ρεπορτάζ (μια και μοναδική είναι αυτή) “έχουν πατώσει στις διεθνής εξετάσεις και συγκεκριμένα στην περιβόητη PISA”, η οποία όπως έχουμε αναφέρει και παλιά δεν αξιολογεί επίπεδο αλλά ικανότητα. Όμως ποιοί ήταν νομίζεται οι μαθητές των Γυμνασίων που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη εξέταση και είχαν κυριολεκτικά πατώσει; Οι συμμετέχοντες μαθητές αποτελούντο αποκλειστικά από αλλόγλωσσους, στάσιμους και αναλφάβητους οι οποίοι πληρούν το ηλικιακό κριτήριο των 15 ετών. Αυτοί είχαν εξεταστεί και απ’ αυτούς είχαμε ως δημόσια παιδεία αξιολογηθεί τουλάχιστο σε γυμνασιακό επίπεδο, αφού οι κανονικοί γυμνασιακοί μαθητές ως μη τηρούντες το ηλικιακό κριτήριο των 15 ετών δεν μπορούν να συμμετάσχουν. Όμως οι καρεκλοκένταυροι και λοιποί ανίκανοι των 6-7 χιλιάδων που κουρνιάζουν στον κεντρικό υπουργείο Παιδείας ούτε καν πήρα πρέφα για το πως πραγματικά γίνεται η εξέταση - παρωδία της PISA και έδωσαν το δικαίωμα στο κάθε χαϊβάνι που υποδύεται το δημοσιογράφο να βγει και να βάλει κατά του δημόσιου σχολείου που φαίνεται να ήταν ο αντικειμενικός στόχος. Όμως ο κύριος υπουργός της Παιδείας δεν εξαιρείται απ’ αυτό τον εγκλωβισμό και συμπεριφορά αφού ως προερχόμενος από την ιδιωτική εκπαίδευση έχει παθητικά και αβίαστα υιοθετήσει τα αποτελέσματα της PISA, στα οποία είχαν αποκλειστικά συμμετάσχει άτομα λειτουργικά αναλφάβητα. 
ΥΓ: Στο δικό μου σχολείο βάσει των κριτηρίων θα συμμετάσχουν στην προσεχή εξέταση της PISA, 7 άτομα τα οποία έχουν συμπληρώσει το ηλικιακό κριτήριο των 15 ετών. Είναι και τα 7 είτε αλλόγλωσσοι είτε στάσιμοι είτε λειτουργικά αναλφάβητοι. Όμως αυτοί οι 7 θα δώσουν την εικόνα της Κυπριακής εκπαίδευσης υπό την υστερόβουλη και ύποπτη ανοχή των ακριβοπληρωμένων “φωστήρων” του ΥΠΠ. Φυσικά εγώ στο σχολείο μου ως συντονιστής έστειλα μήνυμα στον οργανισμό της PISA ότι τους απαγορεύουμε να έρθουν και να διεξάγουν την προσεχή εξέταση - παρωδία. 
Ο αρχη-μνημονιακός στο προεδρικό... 
Τη διεύθυνση του προεδρικού γραφείου ανάλαβε ο διευθυντής της υπηρεσίας προσωπικού του υπουργείου οικονομικών κύριος Κύπρος Κυπριανού. Να θυμίσουμε ότι ο εν λόγω κύριος είχε προσθέσει αντι-εργατικές και αντι-λαικές διατάξεις στο μνημόνιο οι οποίες δεν είχαν ποτέ ζητηθεί από την τρόικα. Ενώ η Ελληνική Κυβέρνηση καταργεί και καταγγέλλει το κατοχικό μνημονίο η αντίστοιχη Κυπριακή όχι μόνο το αναβαθμίζει αλλά επιστρατεύει και τον αρχη-μνημονιακό κύριο Κυπριανού που ανήκει στο υπαλληλικό προσωπικό της τρόικα και πληρώνεται από την ΚΔ.
Παντελής Νικολαϊδης 

Σχόλια