Τήρησε το λόγο του ο Καμμένος - Εδωσε τα λεφτά στους στρατιωτικούς

Υπογράφηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας η απόφαση για την επαναχορήγηση των προβλεπόμενων εκτός έδρας ημερών, σε εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 200/93.



Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το συνολικό ποσό ανέρχεται σε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, και χορηγείται στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα τμήματα προκάλυψης, τον νομό Έβρου και τα νησιά του Αιγαίου πλην της Κρήτης.

Σχόλια

  1. Για να δούμε όμως πόσο μπορεί, ή θα τον επιτρέψουν? να βοηθήσει από πλευράς του οικονομικού τμήματος των Ε.Δ, και στην εισαγγελική έρευνα του κ. Σανιδά για το υπέρογκο ποσό (7,5 δις δρχ.= 21 εκ. ευρώ) που πλήρωσε το δημόσιο για της απαλλοτριώσεις στο ναύσταθμο της Σκύρου, γιατί κάποιοι άλλοι ιδιώτες δεν πήραν ούτε MIA για απαλλοτρίωση επικαλούμενου δικαιώματος ιδιωτικής (καταπατητών δημοτικής της ολότητας των κατοίκων) χορτονομής στο βόρειο τμήμα του νησιού, για τις ανάγκες εγκατάστασης κεραιών μονάδας μεταβιβάσεων στο βόρειο τμήμα του νησιού στο ΝΟΤΕ., κάτι που ακόμα και σήμερα το ΝΠΔΔ τους δίνει πρόνοια χρόνου για να την κατοχυρώσουν με απότοκη δικαστική απόφαση, στηριγμένη σε ψευδή στοιχεία και ψευδομαρτυρίες με την ένοχη σιωπή του ΝΠΔΔ του Δήμου Σκύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.