Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΦΩΣ/ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ






ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΦΩΣ/ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟΔ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Oι οδηγοί της περιοχής του Sverdlovsk που είδαν για κάποια δευτερόλεπτα την εκρηκτική λάμψη στον σκοτεινό ουρανό στις 14/11/14, λένε ότι έμοιαζε με ατομική έκρηξη. Δεν πείθονται από τις διάφορες εξηγήσεις περί κοσμικού φαινομένου όπως η πτώση μετεωρίτη.
Αντίθετα, έχουν ανοίξει μια δημόσια συζήτηση όπου εκφράζεται η υπόνοια ότι πραγματοποιήθηκαν κάποιες μυστικές ασκήσεις εκτόξευσης πυραύλων. Η άποψη αυτή έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας στο διαδίκτυο μετά και από τη διάδοση του βίντεο που αναρτήθηκε από αυτοκινητιστή.
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΦΩΣ1
Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι στην αρχή πίστεψε ότι πρόκειται για μετεωρίτη αλλά στη συνέχεια κοιτάζοντας το φως διαπίστωσε ότι αυτό προέρχεται από τη γη. Αυτή η διαπίστωση βρήκε σύμφωνους και τους κατοίκους του Σβερντλόβσκ. “Εφηβος που ανέρτησε το βίντεο που τράβηξε με το κινητό του και ήταν το δεύτερο κατά σειρα βίντεο του σπάνιου φαινομένου, έκανε επίσης το γύρο του διαδικτύου. Οι νεαροί που παρευρίσκονται στη βιντεοσκόπηση της παράξενης λάμψης έχουν τόσο πολύ αιφνιδιασθεί ώστε για να περιγράψουν την εμπειρία τους χρησιμοποιούν λέξεις που λογοκρίθηκαν!
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΦΩΣ2
 
To E1.RU απέστειλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης για να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη ενώ είχε αναρτήσει και κάλεσμα σε όσους διαθέτουν φωτογραφίες ή βίντεο να τα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του site .
Το rusdialog στις 19/11, αναφέρει σε άρθρο του ότι ίσως να πρόκειται και για εξουδετέρωση ναρκοθετημένης περιοχής με το Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών να αρνείται κάθε σχολιασμό σε αυτές τις αιτιάσεις
To δε Yπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι δεν έγιναν ασκήσεις ούτε εξουδετερώθηκαν νάρκες. Όμως στην περιοχή εδράζεται η Εταιρεία «Héphaïstos-M» που έχει ως δραστηριότητά της και την καταστροφή των ναρκών. Στρατιωτικός πραγματογνώμονας δήλωσε ότι η φοβερή λάμψη δύναται να προέρχεται από μαζική καταστροφή ναρκών που πραγματοποίησε η Εταιρεία.
Άλλοι στρατιωτικοί αναλυτές προβληματίζονται για το γεγονός της διάρκειας της λάμψης, καθώς ακόμη και για την καταστροφή των ρουκετών η καύση διαρκεί ακόμα λιγότερα δευτερόλεπτα. Ενώ η πλειοψηφία των πυρομαχικών εκρήγνυνται και καίγονται χωρίς να προκαλούν σχεδόν καθόλου λάμψη.
Υπάρχουν και οι εκτιμήσεις ότι το υπερκόσμιο φως προήρθε από δορυφόρο που είτε τέθηκε εκτός τροχιάς είτε τέθηκε σε λειτουργία. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η τροχιά των πυραύλων από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ περνάει πάνω από τα Ουράλια αλλά κανείς κάτοικος μέχρι τώρα δεν έχει δεί κάτι παρόμοιο.
dimpenews

hellasforce.com

Σχόλια