Υπουργικά ταξίδια στη Νέα Υόρκη (γιά τουρισμό-διασκέδαση και ψώνια), με χρήμα των ''κορόϊδων''...

Με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τα ''κορόϊδα'' 'Ελληνες φορολογούμενους, τέσσερεις (!!!) ''τουρίστες'' υπουργοί, θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη γιά να εκφωνήσουν ''δεκάρικους'' σε ολιγόωρο... ''φόρουμ'' (1η Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Club, Manhattan) γιά την...''ανάπτυξη'' και... ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα:
Κων/νος Σκρέκας, Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Χρ. Σταϊκούρας, Ασημ. Παπαγεωργίου. Πολλά τα συνέδρια γιά προσέλκυση -υποτίθεται- επενδύσεων τα τελευταία χρόνια, γι' αυτό η Ελλάδα...γέμισε από...επενδύσεις, άνεργους και πεινασμένους.
Τα μικρο-''φόρουμ'' στη Νέα Υόρκη και αλλού, με τα μηδενικά αποτελέσματα, που επιχορηγούνται από κρατικούς Οργανισμούς Ελλάδας (γιά να επωφελούνται ''ημέτεροι'' και ''πρωθυπουργικοί φίλοι''), αποτελούν μιά καλή αφορμή-δικαιολογία, γιά τουριστικά ταξίδια και ψώνια, υπουργών, πολιτικών, με ή χωρίς τον ''φελλό'', αποτυχημένο ταξιδευτή-υφυπουργό, Notis Mitaracchi.
Ποιός ηλίθιος θα επενδύσει σήμερα στην Ελλάδα, έχοντας να αντιμετωπίσει, πολύμηνη αναμονή γιά στήσιμο επιχείρησης, μεγάλη φορολογία και τα δύο μεγάλα ''τέρατα'', δηλ. διαπλεκόμενους μιζο-πολιτικούς και σάπιες-διεφθαρμένες, μιζαδόρικες δημόσιες υπηρεσίες;
Σημ. 1: Προτείνουμε η υπουργική πολυμελής αντιπροσωπεία (μαζί με τους συνοδούς της), να έρθει στη Νέα Υόρκη με το ''πρωθυπουργικό αεροσκάφος'' (τώρα που η Ελλάδα ''βγήκε από τα μνημόνια'' και έχει ''ανάπτυξη'', όπως ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός της), γιά ''να γίνει επενδυτικός ντόρος'' και να επωφεληθούν ακριβά εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα και...στρηπτιτζάδικα Μανχάτταν, όπως συνηθίζεται με τις ελληνικές υπουργικές και λοιπές αποστολές, των οποίων τα ''τουριστικά έξοδα'' πληρώνονται από τα μόνιμα ''κορόϊδα''.
Σημ. 2: Αν στην αποστολή προστεθεί και κάποια υπουργίνα, με τον ''γκόμενο-συνοδό ασφαλείας'', τότε ακόμα καλύτερα και γιά τον...τουρισμό


http://www.kalami.net/

Σχόλια