Στην Ελλάδα του κ. Σαμαρά, δεν συμβαίνει μόνον, η ανάλγητη γενοκτονία του Ελληνισμού με την παραβίαση του συντάγματος...

Στην Ελλάδα του κ. Σαμαρά, δεν συμβαίνει μόνον, η ανάλγητη γενοκτονία του Ελληνισμού με  την παραβίαση του συντάγματος από, Πρόεδρο, πρωθυπουργό, από αναπληρωτή πρωθυπουργό, ΥΠΕΞ κτλ, και από τους λοιπούς (Παπαδήμιοι, Κουβέληδες που οδεύουν στην αγκαλιά του Αλέξη μας, Καρατζαφέρηδες κτλ)  και από όλους που ψηφίσαν τα πάντα, μνημόνια κτλ.
Αλλά, εκτός από την σαπίλα του καθεστώτος...
που είναι εμφανής με γυμνό οφθαλμό, συμβαίνουν και τα κατωτέρω. Που δείχνουν πόσο Εθνικά πλέον αναγκαίο είναι να απέλθουν οι «πατριώτες» σωτήρες μας. Πριν να επέλθει εθνικός ακρωτηριασμός.     Δείτε κατωτέρω:
1. Ελληνίδα στα Τρίκαλα έβγαλε σε πλειστηριασμό ένα της νεφρό για να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας του παιδιού της.
2.  Η Ελληνική Θράκη επί Σαμαρά (με τις προφανείς ενέργειες του γερμανού διοικητή της Μακεδονίας – Θράκης Φούκτελ,  με διαχρονικές απαράδεκτες υπό την πολιτικάντικη ανοχή των Στυλιανίδιδων και λοιπών του τουρκικού προξενείου,  και μετά από παρελάσεις υπό την ανοχή ή αποδοχή των  Σαμαροβενιζέλων και λοιπών «προοδευτικών» στον Εχίνο του τούρκου αντιπροέδρου,  υπό τους ήχους του εμβατηρίου της άλώσης (https://www.youtube.com/watch?v=bchVNkpxqUg ), έφτασε στο έσχατο σημείο κινδύνου. Ως κατωτέρω κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε Ελληνικά και όχι μνημονιακά ή «προοδευτικά» αυτιά  ο Στρατηγός Φράγκος.
3. Οι φασίστες της Μεγάλης Αλβανίας Αλβανοί προπαγανδίζουν μέσω της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, την μεγάλη Αλβανία (μάλλον με αδρό μπαξίσι από την «μεγάλη Αλβανία» σε μερικούς που επέλεξα τα εικονιζόμενα παιδιά για την αλβανική προκλητικότατη προπαγάνδα). Την στιγμή που ο Σαμαράς αφήνει ως λέγεται τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου  στο έλεος των ισλαμοφασιστών.
4. Αναμένεται η «υποδοχή» από Σαμαροβενιζέλους (αλλά και από αναμένοντες την αναβάθμιση τους με συνάντηση με αυτόν που ξοδεύονται με παράθεση γευμάτων στον τούρκο πρέσβη για να τους δεχθεί να του υποβάλουν τα σέβη τους) του ισλαμοφασίστα αναπληρωτή Χαλίφη -  τζιχαντιστή, Νταβούτογλου.     Για να του προσφέρουν, ως λέγεται (και αντίθετα από ότι συνιστά ο θουκιδίδης) Κύριος οίδε, τι υποταγής «δώρα» κατευνασμού (στο τέλος θα τους ζητήσει να κατεβάσουν και τα βρ… αν ήδη δεν το έκαναν).
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια