Πέταξαν σκουπίδια στο γραφείο του αντιπρύτανη Αντώνη Καλοκαιρινού....(βίντεο)

Φοιτητές από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών εισέβαλαν σήμερα στην Πρυτανεία, αδειάζοντας δύο σακούλες με σκουπίδια πάνω στο γραφείο του αντιπρύτανη, κ. Αντώνη Καλοκαιρινού.
Η κίνηση των φοιτητών είναι πρωτοφανής, αφού θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση, από πλευράς καθαριότητας, που επικρατεί στους χώρους του ιδρύματος αλλά και για τις τελευταίες ενέργειες του πρύτανη Θεόδωρου Φορτσάκη
και την άρνησή του να συναντηθεί με τους φοιτητικούς συλλόγους, επέλεξαν να γεμίσουν το γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ, Αντώνη Καλοκαιρινού, με... σκουπίδια!
Η ομάδα των περίπου 30 φοιτητών εισήλθε στο γραφείο του αντιπρύτανη, όπου και εκπρόσωπός τους έλαβε το λόγο, για να καταφερθεί εναντίον των πρυτανικών αρχών και ιδιαίτερα του πρύτανη, Θεόδωρου Φορτσάκη.
Σε σχετικό βίντεο, ο φοιτητής εμφανίζεται να εκθέτει τις απόψεις του επί περίπου πέντε λεπτά για τα θέματα της καθαριότητας, της φύλαξης του ιδρύματος, της παρουσίας της αστυνομίας, των διαγραφών των λιμναζόντων φοιτητών, αλλά και της πρότασης για ηλεκτρονική ψηφοφορία και στο τέλος να αδειάζει μια σακούλα με σκουπίδια πάνω στο γραφείο του αντιπρύτανη, ενώ σε ανάλογη ενέργεια προέβη και μια συνάδελφός του.

Σχόλια