Σφαγή μυστικών υπηρεσιών 3 χωρών στην καρδιά της Αθήνας, σκηνικό τρόμου στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

Είναι η πρώτη φορά που επιχείρηση μυστικών υπηρεσιών καταλήγει όχι απλώς σε φιάσκο αλλά στην απόλυτη καταστροφή.
Όχι απο μία, όχι απο δύο αλλά οι μυστικές υπηρεσίες απο τρείς χώρες σε επιχείρηση στην καρδιά της Αθήνας οδηγήθηκαν στην απόλυτη αποτυχία σε μια επιχείρηση που κατέληξε σε τέτοιο φιάσκο που όμοιο του δεν έχει συμβεί ποτέ.


300 πράκτορες άριστα εκπαιδευμένοι, ειδικός κατασκοπευτικός εξοπλισμός με πιάτα κάτοπτρα που έστελναν σήματα στο δορυφόρο, μαχαιροπήρουνα με ενσωματωμένα μικρόφωνα, μικροκάμερες προσαρμοσμένες στα μάτια του Αστακού, χαρτοπετσέτες που κατεγραφαν τα δακτυλικά αποτυπώματα όποιου τις χρησιμοποιούσε και δεκάδες άλλα παιχνίδια του James Bond δεν στάθηκαν ικανά να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Όλα αυτά στήθηκαν για την συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή στο Χίλτον, μια συνάντηση που οι μυστικές υπηρεσίες περίμεναν πως και πως, ήταν για αυτούς η top παρακολούθηση της χρονιάς αλλά την πάτησαν.
Οι δύο άντρες στη συνάντηση τους δεν ΕΙΠΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, οι κατάσκοποι των πέντε ηπείρων δεν κατέγραψαν τίποτα αξιόλογο και ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ ενώ Σαμαράς και Καραμανλής έφυγαν με γεμάτα τα στομάχια τους απο το πλούσιο γευμα τους.
σαμαρας1Το μόνο που κατέγραψαν οι κοριοί ήταν κάποια tips για το playstation που φανέρωσε ο Καραμανλής στον Σαμαρά, μία δίαιτα που πρότεινε ο Σαμαράς στον Καραμανλή και κάποια ανέκδοτα που έλεγαν για τον Άδωνι Γεωργιάδη και έσκαγαν στα γέλια.
Η καταστροφική βραδιά ολοκληρώθηκε όταν καποιος απο τους δύο στόχους δάγκωσε και κατέστρεψε την μικροκάμερα αξίας 250.000 δολαρίων που ήταν κρυμμένη μέσα στο κεφάλι του αστακού, δεν θέλουμε να πούμε ποιος αλλά είναι ευκολο να πάει το μυαλό σας.
Οι επικεφαλείς των μυστικών υπηρεσιών που οργάνωσαν την επιχείρηση-φιάσκο είναι θέμα ωρών να «συνταξιοδοτηθούν» χωρίς αποδοχές απο τα πόστα τους και να βρεθούν στο ταμείο ανεργίας να ψάχνουν για νέα δουλειά και όλα αυτά επειδή Σαμαράς και Καραμανλής έκαναν πλάκα σε μια συνάντηση που δεν είχαν τίποτα να πουν.
hellasforce.com

Σχόλια