Tα ''φωτεινά μυαλά'' Ελλήνων των HΠΑ, πάνε στην Ελλάδα να προσφέρουν τα ''φώτα'' τους...


Tα ''φωτεινά μυαλά'' Ελλήνων HΠΑ, πάνε στην Ελλάδα να προσφέρουν τα ''φώτα'' τους...
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, μετά από εντολή Σαμαρά και διαταγή Βενιζέλου, που στάλθηκε στην πρεσβεία και προξενεία μας στις ΗΠΑ από τον γάμα-γάμα (Γ.Γ.) του υπουργείου Εξωτερικών, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ''τσακάλια''...
των διπλωματικών μας αποστολών, υπό την ηγεσία του Καλαματιανού πρέσβη, κινητοποιήθηκαν και βρήκαν τα ''φωτεινά μυαλά'':
Πρόκειται γιά τους PhD-ήδες, καθηγηταράδες, που έφιαξαν τoν σύλλογο ''Κύκλος Ακαδημαϊκών'' στην Βοστώνη στις αρχές 2014. Kαι έθεσαν πολύ υψηλό στόχο από την αρχή: ''Να πιάσουν τα ουράνια''. 
Οι 'Ελληνες ακαδημαϊκοί, μαζί με τους πρόεδρους Οργανώσεων-Ομοσπονδιών μας με ''αρχηγό'' τον Πέτρο Γαλάτουλα, θα αποτελέσουν την ομάδα ''φωτεινών μυαλών'' από τις ΗΠΑ, που θα πάνε στην Ελλάδα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η είδηση γέμισε χαρά και εθνική υπερηφάνεια την Ομογένεια, που παρακαλεί, γιά την σωτηρία της Ελλάδας, να αναχωρήσουν από τις ΗΠΑ, PhD-ήδες και πρόεδροι, το ταχύτερο, μαζί με τους διπλωμάτες μας. 
Το ελληνικό κράτος και οι διπλωματικές του αποστολές, που φημίζονται γιά την εξυπνάδα τους, ερμήνευσαν πολύ σωστά την βαρυσήμαντη δήλωση του πρόεδρου του ''Κύκλου'' και έπραξαν ανάλογα, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στα ''φωτεινά μυαλά''. 
Η σημαντική δήλωση ήταν: ''...The aim of the Circle is very clear: It can easily be as distinguished an organization as its most distinguished members are. Simply put the aim of the Circle is the SKY. To that aim we need great ideas, energy and effort. With that such distinguished membership we will have no lack of bright ideas. So let us all join our energies and efforts and work together. We will reach the SKY, I am sure...''. 
 Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα μέλη του σύλλογου των Ακαδημαϊκών, μετά από βαθυστόχαστη σκέψη 8 μηνών, βρήκαν το αντικείμενο της πρώτης ξεχωριστής-ασυνήθιστης εκδήλωσής τους, ως αποτέλεσμα των ''bright ideas'' τους: Την παρακολούθηση -τον Νοέμβριο- 6 ελληνικών κινηματογραφικών ταινιών στην Βοστώνη, μεταξύ αυτών και oι ταινίες ''Μαυρογιαλούρος''(Κωνσταντάρας), ''Ζήτω η τρέλλα'' (Bέγγος).> http://www.kalami.net/

Σχόλια