Πρώην Χριστιανός και νυν Τζιχαντιστής απειλεί: «Θα κόψουμε τα κεφάλια όλων των Δυτικών» (ΒΙΝΤΕΟ)


Πρώην Χριστιανός και νυν Τζιχαντιστής απειλεί: «Θα κόψουμε τα κεφάλια όλων των Δυτικών» (ΒΙΝΤΕΟ)Από το φως στο σκοτάδι… Από τον Χριστιανισμό στο Ισλάμ… Και ιδού τα σαθρά αποτελέσματα… Ο 20χρονος Abu Abdullah al-Britani, μεγάλωσε στο Λονδίνο σαν Χριστιανός και στη συνέχεια προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ. Από τον Δεκέμβριο του 2013, αφού πλέον ανήκει στους τζιχαντιστές, συμμετέχει στις πολεμικές εργασίες στη Συρία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Al-Britani απειλεί τη Δυτικούς, απορρίπτοντας τους ως «μαριονέτες και αποστάτες». «Σας περιμένουμε στο Dabiq. Σας περιμένουμε στο Ιράκ, ώστε να συμμετάσχετε στη συμμαχία κατά των απίστων, διότι οι άπιστοι δεν θα σας βοηθήσουν. Θα πάρουμε τα όπλα τους ως λάφυρα και αυτοί οι άνθρωποι θα πεθάνουν. Θα κόψουμε τα κεφάλια όλων των δυτικών…»
Και δεν σταματά εκεί και προτρέπει τη Δύση να στείλει χερσαία στρατεύματα σε Ιράκ και Συρία, με την υπόσχεση «θα σκοτώσουμε κάθε στρατιώτη. Θα κόψουμε τα κεφάλια των Αμερικανών, κεφάλια των Γάλλων, θα κόψουμε τα κεφάλια οποιοδήποτε έρθουν να μας πολεμήσουν»


hellasforce.com

Σχόλια