Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πετάνε στον «καιάδα» και τους ΑΜΕΑ…


«Διερωτώμαι, πώς θα αντιδρούσε αν ζούσε η αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη, για την αναλγησία του γιού της Κυριάκου που πετά στον Καιάδα και τους ΑΜΕΑ και άλλους ταλαίπωρους Έλληνες. …..
Μόνο «όφελος» είναι ότι η περίπτωση αυτή και των επικείμενων απάνθρωπων απολύσεων, εξελίσσεται σε νέο ΕΝΦΙΑ για τον κ. Σαμαρά».
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το κατωτέρω, με τόσα – τόσα άλλα να
απασχολούν τον Ελληνισμό, αποτελεί παρωνυχίδα. Δεν ευσταθεί όμως αυτό γιατί όσα αναφέρονται κατωτέρω δείχνουν υπό ποίον καθεστώς ανάλγητης τροϊκανής υποδούλωσης εκτελούνται οι Έλληνες.
Ως θα πληροφορηθήκατε, με απίθανη αναλγησία ο Κυριάκος απολύει από το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, 24 ταλαίπωρους που εργάζονται εκεί από το 2005 και που είχαν μονιμοποιηθεί μέσω ΑΣΕΠ, πολλοί από αυτούς ΑΜΕΑ, που όμως εργάζονται πολύ αποδοτικά στον καθαρισμό του δήμου.
Όχι λέει για επειδή τον διέταξε η τρόικα, αλλά (συναινούντος, αν και πιστεύω δεν έχει καμία αρμοδιότητα για το θέμα και άπειρα άλλα, του επίσης εκτελούντα εντολές της τρόικας κ. Σαμαρά), για λόγους λέει «δικαιοσύνης»!!
Επικαλέστηκε για την αναλγησία του αυτή, το ότι μία γυναίκα είπε ότι ο εργατολόγος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καθηγητής κ. Μητρόπουλος, της είχε πει προφορικά, κάποτε ότι δεν είχε δικαίωμα να μονιμοποιηθεί.
Επικαλέστηκε επίσης ότι «εξαπατήθηκε» τότε το ΑΣΕΠ (που με άλλη τότε νοολογία τους είχε μονιμοποιήσει), και ότι αυτός ως (ανάλγητος) υπέρμαχος της δικαιοσύνης, οφείλει ΜΟΝΟΝ γι αυτό να τους πετάξει στο δρόμο.
Γιατί είπε δεν είχαν δοθεί στο ΑΣΕΠ όλα τα προσωπικά στοιχεία κάθε εργαζόμενου.
Για τα ανωτέρω:
1.Ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε ότι η προφορική του γνωμάτευση που πράγματι είχε γίνει αφορούσε τότε μία ειδική περίπτωση γυναίκας που ΤΟΤΕ δεν είχε συμπληρώσει ορισμένο χρόνε εργασίας.
2. Οι εργαζόμενοι σε πρωινή τηλεοπτική σύνδεση επέδειξαν με τα σχετικά έγγραφα την τότε πλήρη ενημέρωση του ΑΣΕΠ, που περιελάμβανε και τα στοιχεία που εκατηγορείτο η τότε δημαρχιακή αρχή ότι δεν είχε στείλει στο ΑΣΕΠ.
Και τι είπε η όζουσα ατσαλάκωτη ανάλγητη μνημονιακή κομματίλα, γνωστή Μισέλ;;
Πρώτα αναμάσησε με το γνωστό απάνθρωπο γελοίο «μανταμοσοσουδικό » προπαγανδιστικό κομματικό της ύφος τα γνωστά για δήθεν δικαιοσύνη και όχι «γιατί ότι η ζητεί «εκτελέσεις» Ελλήνων με απόλυση τους».
Κοροϊδεύοντας απαράδεκτα, όταν γνωρίζει τις υποχρεώσεις του «εκτελεστή» τους Κυριάκου για απολύσεις.
Δεν σχολίασε την απάντηση του κ. Μητρόπουλου και υπαινίχθηκε ότι τα έγγραφα που παρουσίασαν οι εργαζόμενοι με τα οποία το τότε ΑΣΕΠ είχε ενημερωθεί πλήρως για κάθε ένα μονιμοποιηθέντα, ήταν πλαστά.
Πιστεύω ότι αναμένεται να προβεί ο Κυριάκος σε έρευνα σε πολύ μεγαλύτερο βάθος χρόνου, για να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό «δολοφονίας» δια της απόλυσης τους, Ελλήνων.
Με την κυρία Μισέλ να εκπροσωπεί τη ανάλγητη ΝΔ του κ. Σαμαρά και να προκαλεί μόνον προσωπική αηδία σε κάθε παρουσία της στην τηλεόραση.
Κυρία Μισέλ, που υποστηρίζετε, σε μια χώρα με 4.000.000 πραγματικούς ανέργους, την απόλυση και άλλων Ελλήνων προσληφθέντων πριν από περίπου 9 χρόνια νόμιμα (γιατί προφανώς ο Κυριάκος δεν μπορεί να μην γνώριζε όλα τα ανωτέρω) ,
δήθεν για να εφαρμόσετε δικαιοσύνη και να προσλάβετε λέτε άλλους υμετέρους,
γιατί όπως σας είπε ο εκπρόσωπος κόμματος, αν λέτε αλήθεια για προσλήψεις,
δεν προσλαμβάνετε και άλλους, χωρίς να δολοφονείτε Έλληνες δια της ανάλγητης και μη νόμιμης απόλυσης τους;;
Βέβαια έργο σας δεν είναι αυτό αλλά η «Γκαιμπελική» υποστήριξη της ανωτέρω αναλγησίας και κάθε μέτρου που οδήγησε και οδηγεί τον Ελληνισμό σε μνημονιακό αφανισμό.
Τέλος είναι φανερό ότι οι κατηγορίες για τις προσλήψεις που αφορούν μονιμοποιήσεις της προηγούμενης ΝΔ, δείχνουν μία απέλπιδα διαμάχη της Νέας Ελλάδας- ΝΔ του κ. Σαμαρά, με την τέως ΝΔ, που δυστυχώς μέχρι σήμερα υπερψήφισε κομματικά και όχι εθνικά, την καταστροφή του Ελληνισμού.
Τέλος διερωτώμαι, πώς θα αντιδρούσε αν ζούσε η αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη, για την αναλγησία του γιού της Κυριάκου που πετά στον Καιάδα και τους ΑΜΕΑ και άλλους ταλαίπωρους Έλληνες. Και είναι περίεργη και η σιωπή της κ. Ντόρας για τον εν εξελίξει έγκλημα.
Έλειψε προφανώς, εφ όσον ευσταθούν όλα τα ανωτέρω, τελείως η ντροπή κ. Σαμαρά από την μνημονιακή σας κυβέρνηση.
Μόνο «όφελος» είναι ότι η περίπτωση της ανωτέρω και των επικείμενων απάνθρωπων απολύσεων, εξελίσσεται σε νέο ΕΝΦΙΑ για σας.
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια