Απίστευτη δήλωση: «Το The Voice Kids είναι η χαρά του παιδεραστή… Ντροπή και αίσχος…»

Απίστευτη δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων-Δείτε ποιος τα έβαλε με τους γονείς που έστειλαν τα παιδιά τους στο σόου.
Η άποψή του για πράγματα και καταστάσεις, είναι πάντα μία έκπληξη για τον δημοσιογράφο, ο οποίος τον ρωτάει. Λέει τη γνώμη του χωρίς περιστροφές, δεν τον νοιάζουν οι αντιδράσεις των άλλων
και έχει έρθει πολλές φορές σε ανοιχτή αντιπαράθεση προκειμένου να υπερασπιστεί την άποψή του.
Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος μίλησε αιχμηρά για τα παιδικά ριάλιτι και συγκεκριμένα για το The Voice Kids και το Music School. Συγκεκριμένα δήλωσε στο περιοδικό You: «Η χαρά του παιδεραστή! Είναι ντροπή και αίσχος για τους γονείς που αναστατώνουν την αθώα ζωή των παιδιών τους και τα βγάζουν στο κλαρί. Αίσχος: πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας και να μην επιτραπεί να γίνει τέτοιο show και κανένα show που εκμεταλλεύεται τα παιδιά. Αφήστε τα παιδιά ήσυχα να ζήσουν την αθώα παιδική τους ηλικία».
Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε επίσης για το The Voice, μειώνοντας την αξία του παιχνιδιού: «Θυμίστε μου ποιος ήταν ο στόχος του; Να βγουν περιοδεία όλοι μαζί οι κριτές; Ναι τον πέτυχε. Βγήκαν!».

hellasforce.com

Σχόλια