Να τελειώνουν τα παραμύθια με τους κατ επίφαση αντάρτες, τους τζάμπα μάγκες και δήθεν πατριώτες..

Πολλά ακούγονται, λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για λεονταρισμούς βουλευτών της συγκυβέρνησης σε διάφορες αποφάσεις, αλλά κυρίως νομοσχέδια όπως το αντιρατσιστικό , το ΕΝΦΙΑ κλπ.
 

Προκαταβολικά σας λέμε μην "τσιμπάτε"…
Μην ακούτε και μην δίνετε σημασία στην καλοστημένη αυτή φαρσοκωμωδία…


Τα πράγματα είναι πολύ απλά..και όπως τα περιέγραψε ο επικεφαλής, ο σκληρότερος εκφραστής της πολιτικής της τρόικας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι εκτός του ότι όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ θα ψηφίσουν και τα εξής..
«Ούτε εμένα μου αρέσει, ούτε θέλω τον ΕΝΦΙΑ, αλλά είναι ψηφισμένος νόμος από την Βουλή. Και οι Βουλευτές ψηφίζουν με το «πρέπει» και όχι με το «θέλω». Όποιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό, δεν κάνει γι” αυτή τη δουλειά. Ας πάει σπίτι του…»
Απλά είναι τα πράγματα και στο μόνο που έχει δίκιο ο Γεωργιάδης είναι ότι όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του..
Εδώ είναι όλη η ουσία..
Ποιος έχει τα κότσια την δύναμη και την ευθυκρισία να πει εγώ δεν συμφωνώ, δεν ψηφίζω και ναι παω ακόμα και στο σπίτι μου, αν πρόκειται για το καλό της πατρίδας…
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη…
Κανένας δεν νοιάζεται για την πατρίδα..το μόνο που τους νοιάζει είναι ο παχυλός βουλευτικός, υπουργικός μισθός, η προβολή, τα οφίτσια και τα προνόμια..
Για να ξέρουμε τι λέμε κάποτε..
Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης κάνουν απλά, αυτό που τους λένε οι Σαμαροβενιζέλοι και αυτοί με την σειρά τους εκτελούν τις διαταγές τη τρόικας…τόσο απλά
Μην τσιμπάτε λοιπόν από δήθεν αντιδράσεις και στημένες αντικαταστάσεις βουλευτών σε κρίσιμα νομοσχέδια…
Το κόλπο είναι παλιό και γνωστό, ο-η βουλευτής τάχαμ δήθεν γκρινιάζουν το αφήνουν και διαρρέι για να γίνει γνωστό στην εκλογική τους περιφέρεια και απ την άλλη παρακαλάνε να τους αντικαταστήσουν…
Το ίδιο έγινε και με την Καραμανλή που δήθεν ξέσπασε σε κλάματα με το περίφημο πέστε του Χαρδούβελη να πάει να γ@@@@ει ..
Έτρεχε στην συνέχεια να τα στρογγυλέψει βέβαια λέγοντας δεν μου φταίει ο Χαρδούβελης και άλλα τέτοια φαιδρά..
Κάθεσαι στην βουλή έρχεται το νομοσχέδιο και δεν το ψηφίζεις, αυτό σημαίνει υπεύθυνη πολιτική στάση, αυτό σημαίνει συνέπεια λόγων και πράξεων..
Το επόμενο βήμα πάντα σε αυτές τις ψευτοκρίσεις ξέρετε ποιο είναι…
η τόνωση του προφίλ του Σαμαρά, ζήτησε τάχαμ ευθύνες για τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα βγει και θα παρουσιασθεί ως σωτήρας κάνοντας κάποιες μικροαλλαγές που εξ αρχής ήταν σχεδιασμένες.
Απλά μετρούν αντιδράσεις του κόσμου προσπαθώντας παράλληλα να ανεβάσουν τον Σαμαρά στα μάτια της κοινής γνώμης..
Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση λοιπόν πάλι τα κορόιδα τη παρέας είναι οι περί ου ο λόγος βουλευτές..τόσο βόδια είναι που γίνονται με τη θέλησή τους πάντα αντικείμενο εκμετάλλευσης
Τα λέμε όλα αυτά γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει το τι και πως προσπαθούν να του περάσουν-σερβίρουν.. Να καταλάβουν απ την άλλη και οι Βολευτές ότι η ανοχή του κόσμου τελείωσε… Να τελειώνουν τα παραμύθια με τους κατ επίφαση αντάρτες, τους τζάμπα μάγκες και δήθεν πατριώτες Σας μάθαμε σας ξέρουμε..
Σας πήραμε χαμπάρι..

Σχόλια