400 Γερμανοί τζιχαντιστές σε Συρία και Ιράκ !!!! Η Μέρκελ το ξέρει….;;;

Νεαροί Γερμανοί πηγαίνουν στη Συρία και στο Ιράκ με στόχο να αγωνιστούν στο πλευρό της εξτρεμιστικής οργάνωσης «ισλαμικό κράτος». Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος.
Είναι νέος τουρκικής καταγωγής κι έχει μεγαλώσει στο Αμβούργο. Ένας συνηθισμένος νεαρός.

Κάποια στιγμή όμως άρχισε να έχει επαφές με σαλαφιστές και η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει λέει η Κιλνούρ Τσαν, από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.
«Όλα ξεκίνησαν πολύ αθώα» λέει η Γερμανίδα πολιτικός. «Για το λόγο αυτό η οικογένεια δεν κατάλαβε σε τι κύκλους είχε μπλέξει ο γιός της. Ξεκίνησε με το να ενοχλείται από τον τρόπο με τον οποίο ντύνονταν οι αδελφές τους και να προσπαθεί να τους επιβάλλει πως θα έπρεπε να ντυθούν. Ξαφνικά άρχισε να επιτίθεται στην οικογένειά του και να λέει πως είναι άπιστοι και πως κάθονται απλά μπροστά στην τηλεόραση και κοιτάνε πως σφαγιάζονται οι άλλοι μουσουλμάνοι».
Κάποια στιγμή όταν η οικογένεια έφυγε διακοπές, ο νεαρός προσπάθησε να προσχωρήσει στους ισλαμιστές στη Μέση Ανατολή. Δεν είναι ο μόνος φυσικά.
Από τη Γερμανία υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 400 νεαροί έφυγαν ήδη για τη Συρία ή το Ιράκ για να πολεμήσουν για χάρη του «ισλαμικού κράτους». Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος πέντε τσιχαντιστές από τη Γερμανία έχουν διαπράξει ήδη επιθέσεις αυτοκτονίας στη Συρία και στο Ιράκ. Deutsche Welle

Σχόλια