Μπουτάρης -- Google 0-2 Διαιτητής: Χασαπόπουλος....

Με την φόρα που έχει πάρει ο Μπουτάρης θα νικήσει και τον Ερντογάν στο ποδόσφαιρο.
Είδατε πιστεύω τον Ερντογάν, που με την πολιτική φόρα που έχει πάρει, έβαλε τρία γκολ σε 15 λεπτά με την ευκαιρία των εγκαινίων ενός γηπέδου στην Κωνσταντινούπολη.
Κάπως έτσι και ο Μπουτάρης καθίσταται πλέον ανίκητος σε ότι σκεφτεί.

Δεν παν να υπάρχει η ψηφιακή τεχνολογία όπου με ένα τάμπλετ στα χέρια ο κάθε ένας μπορεί να συλλέξει ότι πληροφορία θέλει σε οποιαδήποτε γλώσσα για οποιαδήποτε θέμα.
Δεν παν να υπάρχουν οι τουριστικοί οδηγοί.
Δεν παν να υπάρχουν οι ξεναγοί.
Ο Μπουτάρης αγνοεί και την Google και θα βάλει πολύγλωσσες ταμπέλες στους δρόμους για να εξηγούν την ιστορία της Θεσσαλονίκης στους τουρίστες.
Φαντάζεστε μια πινακίδα στην γωνία γραμμένη στα ελληνικά τούρκικα βουλγάρικα σλάβικα αγγλικά εβραϊκά !!!
Αυτά, στα πλαίσια της υποδοχής των τουριστών.
Τέλος πάντων, τουρίστες πήγαν στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα λιγότεροι στον αριθμό από αυτούς που πάνε στην Μύκονο στην Σαντορίνη ή στο Παρίσι, δεν κατέβηκαν κύριε Μπουτάρη το πνεύματα του ουρανού!!!
Ξέρεις κύριε Μπουτάρη, τουρίστες ήρθαν στην πόλη, σαν αυτούς τους ανθρώπους που χρόνια πηγαίνουν και αλλού, δεν έσκυψαν όμως οι άλλοι για χάρη τους!!!
Βέβαια, ο Χασαπόπουλος το βρίσκει σωστό, αυτό δεν είναι έκπληξη, είναι φυσιολογικό.
Σε λίγο ο Μπουτάρης θα γράψει και τους νόμους της πόλης σε μεγάλες πέτρινες πλάκες, όπως στα αρχαία χρόνια, να τους βλέπουν οι πολίτες.
Και κάτι άλλο,, μα γιατί τόση κουβέντα για τους τούρκους και εβραίους στην Θεσσαλονίκη; λες και η ιστορία της πόλης άρχισε τα τελευταία 100 χρόνια!!!
Πριν δηλαδή δεν υπήρξε ιστορία στην Θεσσαλονίκη!!!
Κοντή  ιστορική μνήμη, είναι φυσικό, για κάθε καιροσκόπο.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη. 

hellasforce.com

Σχόλια