Στην παρούσα κατοχή, όλοι δίνουν εξετάσεις με τη στάση και τις θέσεις τους..

«Παρατηρώ ότι στην παρούσα κατοχή , όλοι δίνουν εξετάσεις με τη στάση και τις θέσεις τους.

Υπερηφάνεια πχ προκαλεί η στάση του Έλληνα Χάρρυ Κλυνν. Και πρόσφατα οι δηλώσεις στο Ηρώδειο του Σπανουδάκη. Αντίθετα με αυτόν τον αχαρακτήριστο Νταλάρα με το Αιγαίο να ανήκει στα ψάρια του ή με άλλους όπως πχ ο Σαββόπουλος που τηρεί αιδήμονα σιγή.

Και με πολλούς επίσης πολιτικούς μας και μη και με γνωστούς «αριστερούς» «προσωπικότητες» (θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου να μην πω ονόματα και για έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη που μου «έκοψε την καλημέρα» γιατί του πρόσβαλα τη νεοταξική του «αριστερά»), να «υπερηφανεύονται», χωρίς να ντρέπονται, για τη «δημοκρατία» τους, με την τρόικα τους, τον Ράιχενμπαχ τους, τον Φούκτα τους κτλ και για τον «αριστερισμό» τους!!!!!!»
Μέχρι σήμερα στο κατοχικό καθεστώς υπήρχε μία επίφαση δημοκρατίας που επέτρεπε, την επισήμανση της υποδούλωσης της Ελλάδας, την μεθοδευμένη χρεωκοπία του κράτους και των Ελλήνων για να δημευθεί ο πλούτος τους, την επακόλουθη γενοκτονία του Ελληνισμού με την μετανάστευση των νέων μας, παράλληλα με την (συνεχιζόμενη) ελεύθερη εισαγωγή εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών κτλ.
Με το υπό ψήφιση ανθελληνικό ρατσιστικό για τους Έλληνες ξενόφερτο νομοσχέδιο, λέγεται ότι η κριτική για τους «εθνικούς» «μας» και «θρησκευτικούς» «μας» νεοταξικούς ηγέτες θα επισύρει την ποινή φυλάκισης κτλ. Έτσι το παρόν φασιστικό ξένο καθεστώς με τους εδώ υπηρέτες του, θα αποβάλει κάθε προσωπείο.
Δηλαδή για το φασιστικό καθεστώς που υποδούλωσε την Ελλάδα.
Προφανώς επίσης η επιλογή από τους ΣαμαροΒενιζέλους (και από τους πραγματικούς αφέντες τους) του «αριστερού Ρεπούσιου Κουβέλη ως υποψήφιου προέδρου της Δημοκρατία, επιβεβαιώνει άπαξ έτι τα αναφερόμενα στο κατωτέρω άρθρο του Ρεσάλτο. Που επισημαίνει την κατάντια και της «αριστεράς» που βρίσκεται σε αγαστή φανερή ή κρυφή «δημοκρατική» συνεργασία με την «δεξιά» του Σαμαρά (Πέραν από τις γελοίες παραπλανητικές κραυγές του Παπαδήμιου Καρατζαφέρη του PSI)
«Ας μη γελιόμαστε και ΟΧΙ άλλες αυταπάτες: Αυτή η «αριστερά» («Σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ. ΔΗΜΑΡ της Ρεπούση. ΣΥΡΙΖΑ της ηγετικής ομάδας. Ελιά του Σημίτη. Ποτάμι του εφιάλτη ΓΑΠ. Σκοπιανοοικολόγοι. ΚΚΕ της Κανέλλη του αποφθέγματος «Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει, που δεν ομιλεί η κυρία των ΜΜΕ όπως και όλοι οι «αριστεροί» για τους υπαρκτούς αριστεροδεξιούς γερμανοφασίστες) είναι μέρος αυτού του εγκληματικού παιχνιδιού, ένας από τους σημαντικούς παίχτες του… Η κατοχική Βουλή του εγκλήματος και του ξεπλύματος… Ε. Μπίλλης

Σχόλια