ΑΜΦΙΠΟΛΗ ...ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ...;;


Πρόλογος

Από το 1956 ήταν γνωστά τα ευρήματα της Αμφίπολης, αλλά υπήρχε απαγορευτικό από τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση………

Σήμερα αποφάσισαν να επιτρέψουν, με συμφωνίες άγνωστες, να γίνουν οι ανασκαφές, διότι φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στη Γεωπολιτική!!!

Η ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπήρξε περιπετειώδης. Το ίδιο ο θάνατός του στη Βαβυλώνα το 323 π.χ. και κυρίως η ταφή του!!!


Όπως γράφει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Δρ. Νικόλαος Καλογερόπουλος, «Άκρως αμφίβολον κατ’ εμέ να έχει μεταφερθεί η σορός του Μ.Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη (κατά πρόταση της Ολυμπιάδος ως λέγουσι), από την Αλεξάνδρεια-Αίγυπτο, και να μην έχει γράψει κανείς τίποτε για το κοσμοϊστορικό αυτό γεγονός».

Δύο μεγάλες προσωπικότητες του πλανήτη, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, πέθαναν σε ηλικία 33 ετών. Και τις δύο αυτές μεγάλες προσωπικότητες, που συγκλόνισαν το πλανήτη, εξαφάνισαν οι υπονομευτές της οικουμένης! Για τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ γνωρίζουμε!!!

Γιατί πέθανε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 33 χρονών;;;;; Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!!

Πολλοί ιστορικοί αναφέρουν ότι ο ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ δηλητηριάσθηκε!

Ο νοών νοείτω!! Τα συμπεράσματα δικά σας.


Οι Στρατηγοί του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά και η οικογένειά του, σύμφωνα με τη λογική, θα ήθελαν ο Μεγάλος Βασιλιάς να ενταφιασθεί στη πατρίδα του, και ΟΧΙ στην έρημο Σαχάρα, στην όαση Σίβα, ή στην Αλεξάνδρεια, εκτός εάν ο μεγάλος βασιλιάς είχε αφήσει διαθήκη!

Οι ανασκαφές θα δείξουν!!! Σύμφωνα με ιστορικούς, ο Πτολεμαίος (Βασιλιάς της Αιγύπτου), μετέφερε το νεκρό Κοσμοκράτορα πρώτα στη Μέμφιδα, και μετά στην Αλεξάνδρεια σε μαυσωλείο.

Το 321 π.χ. σχεδόν δύο χρόνια μετά το θάνατο του Αλεξάνδρου, ο Αρριδαίος (Στρατηγός του Μ. Αλεξάνδρου), ολοκλήρωσε τη κατασκευή της αρμάμαξας-νεκροφόρου-σαρκοφάγου, που θα μετέφερε τη σορό από τη Βαβυλώνα, στο μαντείο του Άμμωνα, όπως λέγεται ότι ήταν η επιθυμία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Έλληνες προστατέψτε τα ιερά μας ευρήματα, ιστορικά, & πολιτισμικά κειμήλια..

Ο σύμβουλος των προέδρων ΑμερικανοΕβραίος και ΓερμανοΕβραίος Ερρίκος Κίσσινγκερ έχει είπει, «Εάν οι Έλληνες μάθουν την ιστορία τους και το πολιτισμό τους, θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί».

Αυτό ακριβώς προσπαθούν να αποφύγουν οι "Πλανητάρχες", επικυρίαρχοι, και παγκόσμιοι εξουσιαστές, να μη γίνουν οι Έλληνες μεγάλοι και τρανοί, γιαυτό το σκοπό πολεμούν τον Ελληνισμό από αρχαιοτάτων χρόνων. Από την εποχή της Εβραϊκής Παλαιάς Διαθήκης, των Ιουδαίων Βασιλέων και των Προφητών της Σιών.

Eίναι αρκετοί οι οποίοι δεν θέλουν να έλθει στο φώς τίποτα από τον Μέγα Αλέξανδρο, και την Ελληνική Ιστορία- πολιτισμό, διότι είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους για το Σκοπιανό θέμα, και τη σχεδιαζόμενη από αυτούς, «Μακεδονία του Αιγαίου».

Σας παραπέμπω σε δηλώσεις της Αρχαιολόγου κυρίας Λιάνας Σουλβατζή όπου δήλωσε, «Οι Εβραίοι, ο Σημίτης, ο Πάγκαλος, και ο Βενιζέλος, με σταμάτησαν να ανακαλύψω το τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην όαση Σίβα της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου». Ο Σημίτης έχει τις κύριες ευθύνες για τη κατάσταση της χώρας, και πρέπει να του ζητηθούν ευθύνες από την Ελληνική Δικαιοσύνη, εάν υπάρχει αυτή!!!

Είτε στην Αίγυπτο βρίσκεται ο νεκρός ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,

είτε στην Αμφίπολη, ΑΥΤΟΙ θα τον κλέψουν.

Σιγά μην αφήσουν στα χέρια των Ελλήνων, τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΕΚΕΙΝΟΙ φοβόνται ακόμη και τη σκιά του…………

Έτσι έγιναν Κοσμοκράτορες, κλέβοντας τους Λαούς του πλανήτη!!!

Μας μισούν διότι όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, αυτοί έφτιαχναν φάτνες. Θέλουν τη πατρίδα μας γιατί είναι ευλογημένη χώρα, γιαυτό φέρνουν εδώ τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να σβήσουν τον Ελληνισμό, ενώ οι Ελληνικές αρχές κοιμούνται όρθιες, ή είναι εφιάλτες.

Τεκμήρια ότι θέλουν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ νεκρό:

--------------------------------------------------------------


Σήμερα επιχειρείται πλαστογράφηση της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Μακεδονίας μέσω Σλάβων των Σκοπίων, και ντόπιων πολιτικών δοσιλόγων και εφιαλτών, οι οποίοι ενεργούν για λογαριασμό ξένων συμφερόντων



Να δείτε που τελικά θα ανακοινώσουν ότι δεν βρήκαμε τίποτε στο τύμβο της Αμφίπολης, ή βρήκαμε τάφο Στρατηγών, και άλλων…….

Ήδη ανακοινώνουν ότι ο τύμβος είναι συλημένος!

Γιατί τη μια λένε ότι ο τάφος είναι ασύλητος, και την άλλη ότι υπάρχει πιθανότητα να τον βρούν άδειο;;;

Γιατί άργησε τόσο πολύ η ανασκαφή;;; ενώ πανεπιστημιακοί είχαν κάνει γεωμηχανική στατική μελέτη του χώρου από το 2003;;;

Το μέγεθος του τύμβου της Αμφίπολης είναι τεράστιο, ενώ ο τάφος του Φιλίππου στη Βεργίνα είναι μόλις 40 τ.μ. ο τύμβος της Αμφίπολης έχει 500 μέτρα περίβολο, διακοσμημένος με σφίγγες και λέοντα!!!

Άρα κάτι μεγάλο συμβαίνει!!!

Αρκετοί ξένοι παράγοντες  δεν επιθυμούν να

έλθουν στο φώς νέες πολιτιστικές Ελληνικές ανακαλύψεις διότι τους χαλάνε τα σχέδια που έχουν για τη Βαλκανική.



Έχουμε το DNA των Αρχαίων Ελλήνων, μη το προδίδουμε………

Η ιερή αυτή γη, μας καλεί στο ιερό πατριωτικό καθήκον, να υπερασπιστούμε τα ιερά και όσια των Ελλήνων. Μην τους αφήνουμε άλλο.

Ποιώ έκκληση προς τους Έλληνες Αρχαιολόγους να λάβουν ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του τύμβου της Αμφίπολης

Είτε βρεθεί ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, είτε μέλη της οικογενείας του, δεν αλλάζει την ιστορικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και του Ελληνισμού!!!

Οι εχθροί μας γνωρίζουν πολλούς πολιτικούς & πολεμικούς εχθρικούς τρόπους να σαμποτάρουν τα ιερά ευρήματα και κειμήλια!!!!



Ζητάμε ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να καταστούν υπεύθυνοι θεματοφύλακες των ιερών λειψάνων!!!



Αν αγωνιστείς μπορεί και να κερδίσεις. Αν δεν αγωνιστείς, είσαι ήδη χαμένος!!!




ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

Πηγές

---------

1.- ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

2.- ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

3.- ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!

4.- DEFENCENET


Σχόλια