Σαουδάραβας πρίγκηπας..έχει ξεναγό την υπουργό Τουρισμού..αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!!!

Άλλος ένας πρίγκηπας έρχεται για διακοπές…και τα λιγούρια τρέχουν να τον προσκυνήσουν..
Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου υποδέχθηκε τον Al Walleed bin Talal bin Abdulaziz Al Saud, πρίγκιπα της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, η υπουργός Τουρισμού.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η Ολγα Κεφαλογιάννηγνωρίζεται...με τον Πρίγκιπα από τον Φεβρουάριο, όταν επισκέφτηκε η ίδια τη Σαουδική Αραβία και τον προσκάλεσε στη χώρα μας για να δει τις ομορφιές της Ελλάδας.
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα κάνει διακοπές στην Ελούντα και στο διάστημα αυτό θα ξεναγηθεί από την υπουργό Τουρισμού σε πολλά από τα όμορφα σημεία της Κρήτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρίγκιπας και η σύζυγός του θα μείνουν για λόγους ασφαλείας στο σκάφος τους, ωστόσο, έχουν κάνει κράτηση 23 δωματίων στο ξενοδοχείο Blue Palace. Δεν αποκλείεται να ξεναγηθεί στην Πλάκα, την Ελούντα και τον Άγιο Νικόλαο.
Η υπουργός Τουρισμού βρίσκεται στην Κρήτη με αφορμή την επίσκεψη του πρίγκιπα που ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και για τη διαχείριση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης καθώς και για επενδύσεις στην Κρήτη.

hellasforce.com

Σχόλια