Η Σουηδία διαγράφει από το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους τη λέξη «φυλή»… Ως μέρος της αντι-ρατσιστικής της πολιτικής!

Πρόσφατα η Σουηδία σε μια προσπάθεια να αποκηρύξει τον ρατσισμό προσφεύγει στην αφαίρεση λέξεων και φράσεων που φέρουν φυλετικό προσδιορισμό. 
Έτσι, διαγράφοντας το… άκρως ρατσιστικό ουσιαστικό για αυτούς «φυλή» από τους νόμους του κράτους και το Σύνταγμα της χώρας εξαλείφεται αυτομάτως και ο ρατσισμός μαζί! 
Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε ο Σουηδός Υπουργός Ενσωμάτωσης και Ισότητας, Erik Ullenhag, αφαιρώντας τη λέξη- πιπέρι από τα καταστατικά της χώρας.
«Οι νόμοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να προάγουν την ιδέα της φυλής, η οποία δεν αποτελεί βιολογικό παράγοντα, αλλά, αντιθέτως, κοινωνικό κατασκεύασμα»! Για να συνεχίσει λέγοντας: «Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές φυλές ανθρώπων. Όπως, επίσης, γνωρίζουμε ότι η θεμελιώδης λίθος του ρατσισμού είναι η πεποίθηση ότι υπάρχουν διαφορετικές φυλές μεταξύ των ανθρώπων, και ότι κάθε φυλή συνεπάγεται συγκεκριμένες συμπεριφορές, όπως και ότι κάποιες φυλές είναι ανώτερες από άλλες», είπε ο Ullenhag.
Μάλιστα, η λέξη «φυλή» θα αντικατασταθεί από τον χαρακτηρισμό «εθνοτική καταγωγή» που όπως φαίνεται ακούγεται καλύτερα στα αυτιά του Σουηδού Υπουργού. «Για παράδειγμα, η Αυστρία, η Φιλανδία και η Ουγγαρία έχουν ήδη αφαιρέσει τη λέξη «φυλή» από τα κρατικά καταστατικά, προτιμόντας τον προσδιορισμό «εθνοτική καταγωγή», προσέθεσε ο ίδιος.
Σε μια χώρα, όπως η Σουηδία, όπου το 90% των πολιτών είναι λευκοί και το υπόλοιπο αποτελείται από Αφρικανούς, Άραβες και τσιγγάνους (sic!), ο Σουηδός Υπουργός φροντίζει να ενσωματώσει την συντριπτική πλειοψηφία στις «ανάγκες» της κατατρεχάμενης- όπως αρέσκονται να την παρουσιάζουν οι απανταχού υπερ- προοδευτικοί- μειοψηφίας.
Πάντως, ο Σουηδός Υπουργός εκτός από μέγας αντι-ρατσιστής είναι και επιστημονικώς καταρτισμένος σαν τον Ζήκο ένα πράγμα…. Η φυλή δεν αποτελεί βιολογικό παράγοντα…
Ε.Μ.

hellasforce.com

Σχόλια