Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θύλακες ισλαμιστών στην Ελλάδα σε επικοινωνία με το χαλιφάτο εντόπισε η ΕΥΠ!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θύλακες ισλαμιστών στην Ελλάδα σε επικοινωνία με το χαλιφάτο εντόπισε η ΕΥΠ!Μια πραγματικά άγνωστη μάχη δίνουν με επιτυχία τα «γεράκια» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών εχοντας στο στόχαστρο τους….Τζιχαντιστές του Ιράκ υποκλέπτοντας συνομιλίες μέσω δορυφόρου καταφέροντας καίρια πλήγματα προς όφελος των συμμαχικών δυνάμεων και των υπηρεσιών πληροφοριών που νοιάζονται για οποιοδήποτε νέο στη διακεκαυμένη ζώνη της Μ.Ανατολής!!!

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Μέχρι τώρα οι παρακολουθήσεις γίνονταν με στόχο του΄ς Τουρκόφωνους της Ασίας καθώς οι υποκλοπές ασυρμάτου γίνονταν απο το κτήριο της Κατεχάκη κι εφθαναν μέχρι το Καζακστάν!!!!
Ετσι με τις υποκλοπές ασυρμάτου κατάφερναν οι επιτελείς του κλάδου Α” και Γ” (κατασκοπείας και αντιτρομοκρατίας) να εχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία καλύπτοντας ετσι τις μη ασφαλείς ΝΑΤΟικές γραμμές!!
Τα ευρήματα των Ελλήνων επιτελών είναι σημαντικά απο τότε που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια η οποία για ευνόητους λόγους καλύφθηκε σε πέπλα μυστικότητας….

Ποιός μπορούσε να φανταστεί πως απο τον τελευταίο όροφο του ουρανοξύστη της Κατεχάκη υποκλέπτονταν σήματα των Τουρκοφώνων της Ασίας και των Τζιχαντιστών??? Ποιός να φανταστεί οτι στην ταράτσα-κυριολεκτικά- της ΕΥΠ μέσα σε ενα μικρό κτίσμα συντελείται μια τέτοιας σημασίας και αποτελεσματικότητας εθνική προσπάθεια???
Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που εχει η Ελληνική πλευρά απ αυτές τις υποκλοπές ασυρμάτου μέσω δορυφόρου καταφέρνοντας να εχει «στο κάδρο» Τουρκόφωνους Ασιάτες και μουσουλμάνους που εχουν τους δικούς τους λόγους να επιβουλεύονται την πατρίδα….

Τις επόμενες ΄’ωρες θα αποκαλύψουμε και σημαντικά στοιχεία που κατάφερε να αξιοποποιήσει η ΕΛΑΣ μετά τις πληροφορίες-φωτιά της ΕΥΠ. Αυτή τη φορά ο διοικητής της μυστικής μας υπηρεσίας Θ.Δραβίλλας και οι πολιτικοί του προιστάμενοι θαθ πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι!!

hellasforce.com

Σχόλια