ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ: ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Άρθρο Αποκάλυψη του Jon Rappoport (The Underground)
Είμαστε υποτίθεται υποστηριχτές της απεριόριστης μετανάστευσης, γιατί αμαρτήσαμε, κάπου, κάπως, σε κάποια χρονική στιγμή. Δεν είναι ότι η βασική ιδέα; Δεν είναι ότι το υποσυνείδητο ηθική επιταγή που μας έσπρωξε, μαζί με μια βαριά δόση της πολιτικής ορθότητας;

Αυτή είναι η πολιτική έκδοση της μυθικής πτώσης, σωστά;

Κάναμε άσχημα πράγματα για τους ανθρώπους που έρχονται κατά μήκος των συνόρων, έτσι ώστε να πρέπει να πληρώσουν. Η Αμερική είναι «κακία», και είναι δικό μας λάθος. Πρέπει να τιμωρηθούν.
Αλλά μισό λεπτό, Ποιος είναι «εμείς» και τι ακριβώς είναι η «Αμερική»; Και το κακό που μιλάμε, τι είναι;
Μιλάμε γι “αυτό: η αμερικανική κυβέρνηση, μαζί με μεγαλο-εταιρείες, πήγε στην ξενιτιά, διεξήγαγε μυστικούς πολέμους, και καταβρόχθισε τόσο πολύ φθηνό εργατικό δυναμικό και όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους-, ενώ κάνουν το καλύτερό δυνατό για να βοηθήσουν διεφθαρμένους δικτάτορες να κρατήσουν το λαό σε άθλιες συνθήκες υπό αυστηρό έλεγχο. Έτσι, ειδικά για κακοποιά στοιχεία στην αμερικανική κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις ήταν εγκληματίες.
Πώς τιμωρούνται αυτοί οι εγκληματίες για τα εγκλήματά τους;
Δεν τιμωρούνται
Τιμωρείται ο αμερικανικός λαός. Το αποτέλεσμα για τις δημόσιες υπηρεσίες θα είναι πολύ βαρύ. Η οικονομία των ΗΠΑ είναι ήδη σε κακή κατάσταση, και η απεριόριστη μετανάστευση θα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.
Εδώ είναι η ουσία, και αυτό ισχύει και για τη μετανάστευση και σε άλλες κρίσεις: το σύστημα δικαιοσύνης, υποτίθεται είναι για να βρίσκει τους εγκληματίες και να τους τιμωρήσει. Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για αυτά τα υψηλού επιπέδου στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης και μεγα-στελέχη επιχειρήσεων οι οποίοι, για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν λεηλατήσει την ανάπτυξη στον κόσμο. Υπάρχει η ενοχή. Υπάρχει ο στόχος. Υπάρχει το έγκλημα, για το οποίο η απεριόριστη μετανάστευση υποτίθεται ότι είναι η αποπληρωμή. Αλλά όταν η δικαιοσύνη δεν υπερισχύει, όταν οι άνθρωποι που πρέπει να καταδιώκουν τα εγκλήματα είναι σύμμαχοι με όσους τα διαπράττουν, τότε δεν συμβαίνει τίποτα. Και τότε, εμφανίζεται η γενικότητα. «Όλοι οι Αμερικανοί είναι ένοχοι για αυτή την διεθνή λεηλασία».

Στην πραγματικότητα, ένα ειρωνικό ηλεκτρονικό μήνυμα πρότεινε , ας απελάσουμε όλους τους Αμερικανούς άνω των 65 ετών στο Ελ Σαλβαδόρ, για να δημιουργηθεί χώρος για τους νέους.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει μια συστροφή στην παλιά ιδέα του όμηρου. Να αποσταλούν η Nancy Pelosi, ο Harry Reid,ο Boehner, Bush,ο Obama, ο Biden, κλπ., σε ένα χωριό στο Ελ Σαλβαδόρ. Για καθένα από αυτούς, αφήνουμε 5000 «αδήλωτους εργαζόμενους.» Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα τους προστατεύσει.
Το άνοιγμα των συνόρων είναι μια οφθαλμαπάτη . Αρκεί μια αναδρομή στο παρελθόν για την κατανόηση αυτού .Η ιδέα είναι η εξής: προώθηση της σύγκρουσης, του φθόνου, του μίσους, της φυλετικής έχθρας .Όλα αυτά οδήγησαν στην κατάρρευση των δημοσίων υπηρεσιών και βύθισαν την οικονομία των ΗΠΑ.
Ο Μπους είναι ένας από τους υπευθύνους, καθώς και ο ίδιος θα μπορούσε να το καταλάβει. Ο Ομπάμα είναι μέσα στο κόλπο. Εκείνος το καταλαβαίνει και το υποστηρίζει. Έχει κάνει συγκεκαλυμμένα τη δουλειά του. Του έχει Ανατεθεί αυτό το έργο.

Και πάλι, η «Αμερική» είναι μια γενικότητα. Δεν είναι όλοι στην Αμερική εγκληματίες.
Ο γείτονάς μου δεν είναι. Ο τύπος στο δρόμο, δεν είναι. Κάποιος στη πόλη, που βγάζει χρήματα πωλώντας μαρούλια δεν είναι.
Τώρα, ο τύπος που σπάει ένα σπίτι και κλέβει είναι εγκληματίας. Ο τύπος που κλέβει 100 εκατομμύρια δολάρια από τους επενδυτές των hedge fund του είναι εγκληματίας. Ο τύπος που παραγγέλνει πράκτορες της CIA σε μια ξένη χώρα για να αποσταθεροποιήσουν και να αναδείξουν έναν δολοφόνο ως πρόεδρο, ο οποίος θα είναι πιο συντονισμένος με τα μεγαλο-εταιρικά σχέδια για την γη και τους ανθρώπους … αυτός είναι ένας εγκληματίας.

Αλλά η απεριόριστη μετανάστευση δεν τον τιμωρεί.
Η απεριόριστη μετανάστευση τιμωρεί τον αμερικανικό λαό που δεν είναι ένοχος.
Έτσι, το ερώτημα είναι: εμείς, ο αμερικανικός λαός, πρέπει να πληρώσουμε για τα εγκλήματα των υψηλού επιπέδου αμερικανών εγκληματιών ;
«Ω, ζητούμε συγγνώμη για εκείνα τους κρατικά και εταιρικά τέρατα ανάμεσά μας που βοήθησαν ώστε να λεηλατηθεί η γη σου, και εμείς θα σας αφήσουμε στην Αμερική, όπως πολλοί από εσάς θέλετε, να έρθετε εδώ. Αυτό είναι το βάρος μας, και θα το επωμιστούμε ευχαρίστως .Εμείς θα αισθανόμαστε ένοχοι για ό, τι έκαναν αυτοί οι εγκληματίες. Θα αναλάβουμε την ενοχή τους, ακριβώς όπως ο Ιησούς πήρε την ενοχή μας … «

Η Αλήθεια;
Με την επέκταση του εν λόγω τύπου, θα πρέπει απλά διπλώστε τις σκηνές μας, και να δηλώσουμε ότι η Αμερική τελειώσετε, και να φύγουμε . Και ναι, ξέρω ότι πολλοί Αμερικανοί θα αντιδράσουν θετικά σε αυτή την ιδέα, μέχρι που πραγματικά έπρεπε να φτιάξουν τις βαλίτσες τους για να φύγουν.

Για χρόνια, έχω γράψει για τις συνέπειες της αποτυχίας για τη δίωξη και καταδίκη τα υψηλού επιπέδου κρατικά και εταιρικά εγκληματία. Λοιπόν, αυτό είναι μια συνέπεια: το υπόλοιπο του πληθυσμού είναι στοχευόμενο με μια οφθαλμαπάτη που ονομάζεται «ενοχή μεταβίβασης».
Είναι έξυπνοι. Μας δίνουν μια ιδέα σχετικά με το γιατί οι μεγάλες εταιρείες υποστηρίζουν το άνοιγμα των συνόρων. Οι εταιρείες αυτές απλώς απασχολούν περισσότερους «ξένους εργαζόμενους για τις θέσεις εργασίας των Αμερικανών.» Σε αυτό το σημείο, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι οι μετανάστες που υπάρχουν ήδη στο εσωτερικό των ΗΠΑ είναι αρκετοί και ικανοί να πάρουν τις θέσεις εργασίας των ανέργων Αμερικανών .
Όχι, η πραγματική PSYOP (ψυχολογική επιχείρηση} είναι εδώ: οι εταιρείες εκτρέπουν την ενοχή για εγκλήματα που διαπράττουν στο εξωτερικό για να το σύνολο του αμερικανικού πληθυσμού.
Και φυσικά, το άλλο οι PSYOP μειώνουν το όλο θέμα της μετανάστευσης σε απλά λόγια: εάν αντιταχθείς στα ανοιχτά σύνορα, είσαι ρατσιστής, εάν αντιταχθείς στα ανοιχτά σύνορα, είσαι άκαρδος και απάνθρωπος.
Ως εκ τούτου, κανένα επιχείρημα σχετικά με τη μετανάστευση, όπως αυτό, το οποίο περιέχει τουλάχιστον δύο προτάσεις αρμαθιές από κοινού, και μια απόπειρα ανάλυσης, δεν ασκούν επιρροή.
Κατηγορώντας μια ολόκληρη χώρα για ένα κακό έχοντας ως δικαιολογία τα ανοιχτά σύνορα, ή οτιδήποτε άλλο, είναι γελοίο.
Διαβολικό; Τι λέτε για αυτό; Κάθε χώρα στη γης, διακανονίστηκε μέσα από την κατάκτηση.
Ως εκ τούτου, ως τιμωρία, γιατί να μην προσπαθήσουμε να πλημμυρίσουμε, ας πούμε, το Μεξικό, με τους μετανάστες από όλο τον κόσμο, διότι οι απόγονοι του κακού Ισπανοί κατακτητές κυριαρχούν το Μεξικό τώρα;
Τέλος, υπάρχει το εξής επιχείρημα: Πριν δεκαετίες, η Αμερική άνοιξε τα σύνορά της σε μια πλημμύρα μεταναστών από την Ευρώπη. Αν τώρα, η εισροή των μεταναστών από το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική διώχνεται, αυτό είναι προφανής διάκριση.

Συγκρίνετε τις κυβερνητικές υπηρεσίες για τους μετανάστες, τότε και τώρα. Προσθέστε το κόστος τώρα, σε ό, τι είναι ήδη ένα επίσημο κράτος πρόνοιας, υπερφορτωμένο και σύντομα θα εκραγεί από τη μετανάστευση. Αυτό είναι το σχέδιο. Για να υποδαυλίζουν το μίσος για το θέμα του ποιος παίρνει τι κομμάτι της πίτας της κυβέρνησης.
Και στη συνέχεια, σκεφτείτε το εξής: υπάρχει μια τεράστια διαφορά στην παρουσία της αστυνομίας, τότε και τώρα. Τώρα, οι αστυνομικές δυνάμεις είναι στρατιωτικοποιημένες. Η υψηλού επιπέδου οφθαλμαπάτη η οποία δεν έχει τίποτα να κάνει με τις ανθρωπιστικές ανησυχίες, περιλαμβάνει τη χρήση σύγχρονων μπάτσων που επιδεινώσουν τις έχθρες που αναπτύσσονται μεταξύ φυλών, εθνοτήτων ,και πολιτισμών στην Αμερική.

Με άλλα λόγια, η μετανάστευση και το άνοιγμα των συνόρων είναι ένα προγραμματισμένο πρόγραμμα για να κάνουν τη βία χειρότερη. Ακολουθούμενος από: μια σειρά έλεγχου (πιο σφιχτού και αυστηρότερου έλεγχου από πάνω προς τα κάτω) και από το χάος.
Πρόσφατα, κάποιος μου είπε, «Είχαμε δουλεία στην Αμερική … έτσι και τώρα [όπως πληρωνόμαστε] πρέπει να ανοίξουμε τα σύνορα …»
Του είπα ότι θα πρέπει πράγματι να μιλήσει με τους μαύρους άνδρες και γυναίκες και να δούμε πώς αισθάνονται για τους μετανάστες που παίρνουν τις δουλειές τους. Θα πρέπει επίσης να μιλήσει με τους λευκούς και τους μαύρους και τους κίτρινους και κόκκινους και καφέ Αμερικανούς για το ίδιο θέμα, αντί να κάνουμε υπολογισμούς για την ενοχή μας και τη λύτρωση.
Πριν από 225 χρόνια, οι Αμερικανοί είχαν την ευκαιρία να σκεφτούμε τι ο George Washington αργότερα αποκάλεσε «εμπλοκή ξένων συμμαχιών.»
Με αρκετή φαντασία και διορατικότητα, θα μπορούσαν να έχουν υποστηρίξει μια συνολική πολιτική, την οικονομική, χρηματοοικονομική, εταιρική τερματισμού λειτουργίας σε οποιεσδήποτε ξένες σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων του εμπορίου , διότι οδηγεί αναπόφευκτα στη διαφθορά, την κατάκτηση, και τη δολοφονία.
Θα μπορούσαν να έχουν απελευθερωθεί οι σκλάβοι και να καλλιεργούν το δικό τους βαμβάκι ή να μετακινηθούν σε άλλες καλλιέργειες. Θα μπορούσαν να έχουν κάνει ειρηνικές διαπραγματεύσεις της γης με φυλές Ινδιάνων.
Θα μπορούσαν να είχαν οραματιστεί και να αναπτύξει τις Ηνωμένες Πολιτείες με βάση την εθνική αυτοσυντηρούμενη αυτάρκεια σε όλα τα πράγματα.

Σε αυτήν την ήπειρο, θα μπορούσε να έχει σφυρηλατηθεί, για μια μοναδική φορά στην ιστορία, ένα παράδειγμα μιας Δημοκρατίας, ευημερούσα και ελεύθερη.
Θα μπορούσε να πει σε κάθε άλλο έθνος στο πρόσωπο της Γης, «Το κάναμε αυτό. Είναι αληθινό. Εάν θέλετε να, θα σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας. «
Και στη διαδικασία, θα είχαν σωθεί περισσότερες ζωές, θα είχε αποφευχθεί περισσότερος πόνος και τη δυστυχία από όλες τις λεγόμενες ανθρωπιστικές εκστρατείες που έχουν προκαλέσει μεταξύ του τότε και τώρα.
«Αυτό είναι το πώς να κάνετε την ευημερία και την ελευθερία και την αυτάρκεια έργο σε ένα ολόκληρο έθνος. Θέλετε να το κάνετε ότι στη χώρα σας; Θα σας δείξω. «
Αλλά αυτό δεν ήταν στα χαρτιά. Αντ “αυτού, αξιότιμοι ηγέτες στην Αμερική οι ίδιοι έχουν εμπλακεί με οποιονδήποτε ,οπουδήποτε θα μπορούσε να προσθέσει ένα χρήματα στην τσέπη τους. Και οι οργανισμοί και τα βάσανα έχουν συσσωρευτεί.
Λέγεται κυβέρνηση των ΗΠΑ εταιρική εξωτερικής πολιτικής.
Παρεμπιπτόντως, ένας από τους σημερινούς ηγέτες της πολιτικής ετοιμάζει μια καμπάνια για την προεδρία. Η Χίλαρι Κλίντον.
Δείχνει πόσο μακριά ορισμένα είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ / οι εταιρικοί ελεγκτές εξακολουθούν να είναι πρόθυμοι να πάνε, προκειμένου να εξασφαλιστεί και να επεκταθεί η Αμερικανική Αυτοκρατορία που θα καταστρέψει την Αμερική, όπως ακριβώς κατέστρεψε την αρχαία Ρώμη.
Όταν η Ρώμη ήταν στο χείλος της κατάρρευσης, οι «πατέρες της πόλης» επινόησαν ένα σχέδιο. Θα δημιουργούσαν ένα νέο είδος Αυτοκρατορίας:
Τη Ρωμαϊκή Εκκλησία. Μέσω του πολέμου με άλλα μέσα, αγνοώντας τα εθνικά σύνορα, και που σε αόριστο χρονικό διάστημα, θα εφεύρουν μια κοσμολογία του προπατορικού αμαρτήματος, απελπισία, ενοχές, την ελάττωση των ανθρώπων και, στη συνέχεια,την εξαγορά και τον παράδεισος-η οποία θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο μέσω των γραφείων των πιστοποιημένων ιερέων.

Μια μεγάλη θρησκευτική MKULTRA
Σήμερα, έχουμε μια έκδοση του ότι τα μέλη της πανταχού παρούσας επιτήρησης, οι οποίοι προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σκέφτονται και κάνουν «μόνο καλό και να απέχουν από την αμαρτία.» Έχουμε παγκόσμια εμβέλεια του κράτους, που με την επέκταση του μέσα στο χρόνο, έχει την πρόθεσή να εφαρμόσει τον έλεγχο πάνω από όλα και όλους όσους προσέχει.
Αυτό το κράτος μέλος είναι εταίρος στη μεγάλη εκκλησία της Παγκοσμιοποίησης, η οποία χρησιμοποιεί τα τρισεκατομμύρια κομμάτια των δεδομένων επιτήρησης για να σχηματίσει ένα υψηλότερο στρώμα του Κεντρικού Σχεδιασμού, το οποίο θα καθορίσει: που οι πληθυσμοί επιτρέπεται να πάνε και να εγκατασταθούν, πώς και σε ποιον θα πρέπει να διατεθούν οι πόροι του πλανήτη, οποίος θα είναι πλούσιος και ποίος θα είναι φτωχός, ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.
Για το λόγο αυτό η αποκέντρωση της εξουσίας σε κάθε πιθανό μέτωπο είναι η αναγκαία και επείγουσα απάντηση.
Σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης και των ανοικτών συνόρων, η Εκκλησία της Παγκοσμιοποίησης έχει μάθει τα μαθήματά της και από τον προκάτοχό του Βατικανό: «Εμείς δεν είστε μυημένοι, να αποφασίζουμε το που οι πληθυσμοί επιτρέπεται να μεταναστεύσουν. Ιερείς μας βεβαιωθείτε ότι όποιος αντιτίθεται σε αυτό το σχέδιο μετανάστευσης αισθάνεται το βαρύ φορτίο της δυσπιστίας και της ενοχής. Ο Θεός (το κράτος επιτήρησης) θα παρακολουθεί τη μελλοντική συμπεριφορά σας … «
Από τα υψηλότερα επίπεδα σχεδιασμού, τα ανοιχτά σύνορα στις ΗΠΑ δεν έχουν απολύτως τίποτα να κάνουν με τον ανθρωπισμό.
Η μόνη ενοχή , είναι η ενοχή που μπορεί να ενσταλάξει στον αμερικανικό λαό.
Ενοχή, ντροπή, τύψεις-πολύ παλιά κόλπα στην πλάτη κάθε ανθρώπου.

Μετάφραση – Απόδοση Αναστασία Καρδιανού
Αποκλειστικά για το HellasForce


hellasforce.com

Σχόλια