Για αυτή τη ληστεία..θα μιλήσει κανείς;;

Κύριοι Βουλευτές απάντων των κομμάτων του δημοκρατικού νεοταξικού τόξου και μη κομμάτων,
Μετά την σημερινή περικοπή των επικουρικών συντάξεων (τα κεφάλαια των οποίων ήταν για τους περισσότερους συνταξιούχους απόλυτα δικά τους πλήρως ανταποδοτική σύνταξη) σήμερα συμπληρώθηκε επιπλέον καταλήστευση τους κατά 5%.
Έτσι, μετά την κλοπή των 13ου και 14ου μισθών και τις άλλες μειώσεις-κλοπές που έγιναν,
η συνολική κλοπή των επικουρικών συντάξεων ανέρχεται σε 60% χωρίς τη φορολογία.
Με δε την φορολογία φτάνουμε περίπου στο 70% παρακράτηση.
Δηλαδή αυτό ισοδυναμεί με φορολόγηση των επικουρικών κατά 70%.
Ουδεμία αντίδραση ή ενέργεια για την ανωτέρω ληστεία σημειώθηκε από όλα τα εν τη βουλή ή εκτός Βουλής κόμματα.
Και έπεται συνέχεια μνημονιακών κλοπών, ώστε να έχει πριν τις επόμενες εκλογές ο κ. Σαμαράς το λογιστικό πλεόνασμα του για να μοιράσει πεντακοσάρικα σε τόσους όσοι κατά τη γνώμη του απαιτούνται για του δώσουν τη δυνατότητα συνέχισης της «σωτηρίας» μας.
Και συνέχισης των «αναδιαρθρώσεων», απαλλαγής της Ελλάδας από τον Εθνικό της πλούτο κυρίως των υδρογονανθράκων μας (Ξεπουλάνε το φυσικό αέριο, για διαγραφή χρέους…. προφανώς μέσω εμπράγματων εγγυήσεων), της «επίλυσης» του Θρακικού, της «επίλυσης» του Μακεδονικού , της επίλυσης του Αιγαίου, της «επίλυσης» του Κυπριακού και ίσως ποιος ξέρει, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από τον πρωθυπουργό μας, εν τω οίστρω της παγκοσμιοποιημένης ευφροσύνης του, ίσως επιλύσει και του θέμα της Μεγάλης Αλβανίας.
Θα πει κανείς, όμως δεν φορολόγησε στάμνες, μάντρες και κοτέτσια ο άνθρωπος και δεν μπορεί να τα έχουμε όλα έστω και αν το κούρεμα – ληστεία των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων δεν ήταν ούτε καν μνημονιακή υποχρέωση.
Σημειωτέον ότι και τώρα και πριν από την αρχή των περικοπών, αι «πατριωτικαί» κομματτικαί δήθεν συνδικαλιστικαί οργανώσεις τηρούν αιδήμονα μνημονιακή σιγή.
Με τον «αξιότιμο» Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ να συνεχίζει να «αγωνίζεται» για τα δίκαια των εργαζομένων !!!!!!!!!!!!
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια