Περί επενδύσεων και μεθοδευμένου προδοτικού ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου

Σήμερα με την φασιστική ΕΕ έχουμε τις «αναδιαρθρώσεις», τις δήθεν δηλαδή επενδύσεις, που ουσιαστικά αποτελούν ληστεία του Εθνικού πλούτου, με όργανα εκτέλεσης της ληστείας αυτής τα πρακτορικά όργανα της φασιστικής ΕΕ και των ξένων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της ΕΕ.
Κανείς δεν θα απέκλειε (όπως έγινε πολύ παλαιά αλλά και πρόσφατα μετά το 1991 με την κινητή τηλεφωνία), ξένους από του να επενδύσουν πραγματικά στην Ελλάδα, ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ.

Σήμερα όμως η «πατριωτική» ομάδα που υποδούλωσε και δήθεν κυβερνά την Ελλάδα, αφού μεθοδευμένα δια των «αναδιαρθρώσεων» (εσωτερική υποτίμηση, ΔΝΤ και μηχανισμός κτλ) χρεοκόπησε και κατέστρεψε πειθήνια τη Ελλάδα και μεθοδευμένα υποβάθμισε την μετοχική αξία των εταιριών του δημοσίου, τώρα τις δωρίζει εγκληματικά σε «επενδυτές» στο 4% περίπου της αξίας τους ως πολλές φορές αποδείξαμε.
Αυτό το έγκλημα του Σαμαρά και ΣΙΑ που θεωρούν την Ελλάδα χωραφάκι και του μπαμπά τους και την ξεπουλούν σε κάθε καρυδιάς καρύδι, εγχώριο (μάθετε τι έγινε στον Πειραιά του «Ολυμπιακού» και του Μελισσανίδη με τα λιπάσματα κτλ ), τούρκικο κτλ.
Τα δωρίζουν όλα.
Μετά τον ΟΤΕ που δώρισε ο Παπακωνσταντίνου στους αφέντες του,
μετά τον ΟΠΑΠ που σε ένα χρόνο ο Μελισσανίδης με τα κέρδη του έβγαλε τα λεφτά που έδωσε (και που λένε μερικοί ότι δανείστηκε) για να τον πάρει (ο Άδωνις που νομίζει ότι μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο και τη μέρα νύκτα, λέει «δεν πειράζει θα πάρουμε τους φόρους !!!!), δωρίζουν,
τις Εθνικές οδούς,
τα αεροδρόμια,
τα λιμάνια, κτλ.
Που ακόμα τα πληρώνει ο Ελληνισμός με το αίμα του. Τα χαρίζουν προδοτικά με επιπλέον το χρέος της Ελλάδας να μεγαλώνει.
Και τώρα οι άθλιοι ετοιμάζονται να καλέσουν «επενδυτές» για τη ΔΕΗ, το καμάρι του Ελληνισμού που οι άθλιοι δυσφημούν συνέχεια.
Δεν ξέρω αν τώρα δωρίζουν και τους λιγνίτες μας, το χρυσάφι της Ελλάδας.
Σίγουρα οι άθλιοι υπηρέτες των απατεώνων φασιστών ξένων, θα το κάμουν και αυτό.
Αυτοί οι αδίστακτοι εγκληματίες πρέπει να λογοδοτήσουν για τα προδοτικά τους εγκλήματα που τα «διαφημίζεις» θρασύτατα Άδωνη Γεωργιάδη, μετά το «Αργεντίνικο» σου, του κλέφτη και εγκληματία Μένεμ ..
Όσον αφορά την «αντιδρώσα» αριστερά..
«Ας μη γελιόμαστε και ΟΧΙ άλλες αυταπάτες: Αυτή η «αριστερά» είναι μέρος αυτού του εγκληματικού παιχνιδιού, ένας από τους σημαντικούς παίχτες του…»
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια