ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΦΙΑΛΤΩΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Στις 10 Ιουνίου 1944 οι πρόγονοι της «πολιτισμένης» Μέρκελ σε αντίποινα για μεγάλες απώλειες του γερμανικού στρατού, προέβησαν σε απάνθρωπη και κτηνώδη σφαγή των κατοίκων του Διστόμου. Επέδειξαν εξαιρετική αγριότητα και η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη, ώστε δεν ξεχώρισαν από το μακελειό ούτε τα γυναικόπαιδα ούτε τους ηλικιωμένους. Τον ιερέα του χωριού τον αποκεφάλισαν, θανάτωσαν βρέφη και βίασαν γυναίκες πριν τις θανατώσουν.
Οι εκτελέσεις συνεχίστηκαν και κατά την επιστροφή των Γερμανών στην βάση τους, καθώς σκότωναν όποιον άμαχο έβρισκαν στον δρόμο τους. Οι νεκροί του Διστόμου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και 111 άντρες, ανάμεσά τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.  Η σφαγή σταμάτησε μόνον όταν νύχτωσε και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη Λειβαδιά, αφού πρώτα έκαψαν τα σπίτια του χωριού. Στο Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο οι αιμοσταγείς πρόγονοι της Μέρκελ αφάνισαν το 13% του Ελληνικού πληθυσμού. Άλλοι από αυτούς χάθηκαν στη μάχη, άλλοι χάθηκαν από την πείνα και πολλοί έπεσαν θύματα των εγκλημάτων πολέμου των βαρβάρων. Έτσι, μετά από εβδομήντα χρόνια, οι μνήμες είναι ακόμη νωπές στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα και σε πολλές άλλες περιοχές της πατρίδος μας, οι οποίες γνώρισαν την πρωτοφανή θηριωδία των Γερμανικών στρατευμάτων κατοχής.
Ωστόσο, παρ΄ ότι αιματοκύλισαν ολόκληρη την Ευρώπη, απέτυχαν τελικά να υλοποιήσουν τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια, δηλαδή την υποδούλωση της Ελλάδος και όλης της Ευρώπης. Παρ΄ όλα ταύτα η πολιτισμένη Ευρώπη με την αρωγή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, φρόντισε να δείξει μεγαλοευσπλαχνία και ανοικοδόμησε την ισοπεδωμένη Γερμανία, στα χρόνια που ακολούθησαν μετά την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Έτσι, το φίδι που φώλιασαν στον κόρφο τους, ξανάγινε θηρίο και σήμερα είναι μια από τις ισχυρότερες παγκόσμιες οικονομικές δυνάμεις. Και επειδή, όσα χρόνια και να περάσουν, το dna τους δεν αλλάζει, προσπάθησαν αφού στάθηκαν στα πόδια τους, και κατάφεραν στις μέρες μας να επιτύχουν ότι δεν κατάφεραν με τα όπλα. Δηλαδή, να γίνουν οι επικυρίαρχοι της Ευρώπης, στραγγαλίζοντας οικονομικά αρκετές από τις χώρες της.
Όμως, το μεγαλύτερο θύμα τους για άλλη μια φορά, που μετράει λόγω της επιβολής των Μνημονίων, εκατοντάδες – χιλιάδες αυτοκτονιών, είναι η Ελλάδα. Από την εποχή του Χίτλερ, η Γερμανία γνώριζε μέσω των χαρτογραφήσεων που είχε κάνει η επιστημονική του ομάδα, πως η Ελλάδα είναι γεμάτη από ορυκτό πλούτο που πιθανόν να μπορούσε να ζήσει ολόκληρο τον πληθυσμό της Ευρώπης. Έτσι, στον ευρύτερο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό υφαρπαγής του ορυκτού πλούτου της, εντάσσεται το σχέδιο της απολύτου οικονομικής διαλύσεώς της μέσω της ολοκληρωτικής εξαθλιώσεως του λαού της, για να μη μπορεί να αντιδράσει.
Στην υλοποίηση όμως, αυτού του σατανικού σχεδίου, συμμετείχαν και όλες οι μειοδοτικές μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις της πατρίδας μας, οι οποίες έπαιρναν αφειδώς δανεικά και αγύριστα, τα οποία στο μεγαλύτερο μέρος τους πήγαιναν από τους κυβερνώντες, στη δημιουργία ενός υπεράριθμου και δυσκίνητου δημόσιου τομέα, που μόνο τον πολίτη δεν εξυπηρετούσε και στην αλόγιστη αύξηση των δημοσίων δαπανών. Κάπως έτσι, συντηρείτο το πελατειακό κράτος που έδινε στα δυο κόμματα εξουσίας συνεχείς τετραετίες διακυβέρνησης, του εν υπνώσει Ελληνικού λαού στις εφήμερες και πρόσκαιρες απολαύσεις, που δυστυχώς τελείωσαν και τώρα εισπράττει την ωμή πραγματικότητα της εξαθλίωσης και της δυστυχίας. Από την πλευρά της η Ευρωπαϊκή Ένωση ποτέ επί δεκαετίες ολόκληρες δεν άσκησε κανένα απολύτως έλεγχο στη διαχείριση των συνεχών δανείων που έδινε στην Ελλάδα, κατά την άποψή μου στοχευμένα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο σημερινός δημοσιονομικός οικονομικός εκτροχιασμός της χώρας και ο οποίος δεν μπορεί «να μαζευτεί», έχοντας ως αποτέλεσμα την ολοσχερή υποδούλωσή μας στις δαγκάνες των κερδοσκόπων – τοκογλύφων, αιμοσταγών απογόνων του Αδόλφου Χίτλερ.
Παρ΄ ότι λοιπόν βρισκόμαστε εν έτει 2014, όπου το συνολικό μας χρέος είναι 720 δις ευρώ (510 δις ευρώ δημόσιο χρέος και 210 δις ευρώ χρέος των τραπεζών) εν τούτοις η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου εξακολουθεί και εφαρμόζει την ίδια και χειρότερη Μνημονιακή Εθνοκτόνο πολιτική υποταγής των απογόνων του Γ΄ Ράιχ. Συνεχίζει την εφαρμογή των απάνθρωπων μέτρων που γενοκτονούν καθημερινά το λαό μας, παρ΄ ότι είναι το δεύτερο και το τέταρτο κόμμα στην προτίμηση του λαού μας και έχει προ πολλού απολέσει τη δεδηλωμένη διακυβέρνησης της χώρας. Έτσι, προκειμένου ο Αντώνης Σαμαράς να πείσει τους νέους ιδιοκτήτες της πατρίδος μας πως είναι ικανός να συνεχίζει να κυβερνά ετούτο τον τόπο, με απόλυτη δουλικότητα και ραγιαδισμό, προχώρησε σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του. Ένας ανασχηματισμός έκτρωμα που ανακύκλωσε προς το χειρότερο τα ήδη πεπαλαιωμένα – άχρηστα πολιτικά υλικά του και έμελλε αυτό το νέο κυβερνητικό σχήμα, των δοσίλογων και των προδοτών, να ορκιστεί την ίδια ακριβώς ημέρα (10 Ιουνίου) που οι πρόγονοι της νεοναζίστριας Μέρκελ, κατάσφαζαν πριν από 70 ακριβώς χρόνια το λαό του Διστόμου.
Έτσι, επί παραδείγματι, υπό τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διαβιεί η χώρα, στο κατ΄ εξοχήν πρώτο υπουργείο, το υπουργείο Οικονομικών, «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Αντικαταστάθηκε ο τεχνοκράτης εξωκοινοβουλευτικός ψυχρός εκτελεστής και λήσταρχος της ζωής μας, νεοφιλελεύθερος Γιάννης Στουρνάρας, με τον ομογάλακτό του Γκίκα Χαρδούβελη. Και αυτός, πολιτικό τέκνο του λαομίσητου Κώστα Σημίτη, του Πρωθυπουργού «του σκληρού νομίσματος» και των Ιμίων. Άνθρωπος του τραπεζικού κεφαλαίου (πρώην Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου της Eurobank, την οποία έριξε στα βράχια) και σύμβουλος του Λουκά Παπαδήμου, έχοντας τεράστια ευθύνη για τη ληστεία των Ελλήνων ομολογιούχων (PSI) προς εξυπηρέτηση των Διεθνών τοκογλύφων – κορακιών! Άσπονδος φίλος – πολλές φορές αντάλλασαν πολιτικοοικονομικές απόψεις - του καταδικασμένου μιζαδόρου του Δημοσίου χρήματος και παρ΄ ολίγον Πρωθυπουργού της χώρας, Άκη Τσοχατζόπουλου. Όπως επίσης, του πρώην Τσάρου της Ελληνικής Οικονομίας Γιάννου Παπαντωνίου, που κατηγορείται για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις και ο οποίος προέτρεπε τους Έλληνες πολίτες να επενδύουν τα κεφάλαιά τους στα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, γιατί όπως ισχυριζόταν, αυτή ήταν η πλέον σίγουρη επένδυση. Τέλος, ο Γκίκας Χαρδούβελης, συμμετείχε το 2011 στο Διεθνιστικό κέντρο αποφάσεων του πλανήτη, όπου απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς η δημοσιοποίηση των αποφάσεων που λαμβάνονται, της ονομαστής λέσχης Bilderberg.
Όπως λοιπόν αντιλαμβανόμεθα, τίποτε δεν θα αλλάξει όσον αφορά την απόλυτη εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων της Ελλάδος προς την τρόικα, που απορρέουν από τα προδοτικά Μνημόνια. Γιατί, συνεχίζεται η ίδια οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων των Μνημονίων, και η οποία χαράσσεται από ανθρώπους του περιβάλλοντος Σημίτη. Δηλαδή, από όλους εκείνους που είναι δουλικά υποταγμένοι στη μπότα του γερμανού κατακτητή!
Όπως επίσης, τίποτε δεν θα αλλάξει στην υγειονομική πολιτική της κυβέρνησης, από τη στιγμή που τον ακροδεξιό Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, που διέλυσε το Σύστημα Υγείας, εφαρμόζοντας πιστά την Μνημονιακή πολιτική και στέλνοντας πρόωρα στον τάφο χιλιάδες συνέλληνες, τον αντικατέστησε ο έτερος Καππαδόκης, ακροδεξιός πρώην Πρόεδρος της ΕΠΕΝ και κουμπάρος των Λεπέν, Μάκης Βορίδης.
Το ίδιο αποπνικτικό δύσοσμο άρωμα υπάρχει και σε άλλα υπουργεία:
  • Στο υπουργείο Πολιτισμού, ο Κώστας Τασούλας, άνθρωπος του Γιάννη Αβέρωφ, ο οποίος «ελέγχει» πολιτικά τη ΝΔ στην Ήπειρο και «κακές γλώσσες» από τα Γιάννενα αναφέρουν πως «έφαγε» στη στροφή την λαλίστατη, φλύαρη και νεόκοπη στην πολιτική Μισέλ-Άννα Ασημακοπούλου.
  • Στο υπουργείο Εσωτερικών, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο πάλαι ποτέ πολεμικός ανταποκριτής του Συστημικού Ant1, πολυλογάς και εκνευριστικός «αστέρας» των τηλεπαράθυρων, δήθεν εκφραστής της «Λαϊκής Δεξιάς», προερχόμενος από στρατιωτική οικογένεια, που αυτή η καταγωγή δεν τον απέτρεπε από το να είναι προπαγανδιστής της πολιτικής των Μνημονίων που φτωχοποιούν το λαό μας και τώρα ως υπουργός εφαρμοστής αυτών των πολιτικών.
  • Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το αγαπημένο παιδί του Σαμαρά, πειθήνιο όργανο των εντολών του, ο Βασίλης Κικίλιας, που στα πρώτα του πολιτικά βήματα ο πολιτικός του «πατέρας», προσέλαβε γνωστό επικοινωνιολόγο για μαθήματα ταχείας εκμάθησης της πολιτικής.
Θα μπορούσα να σκιαγραφήσω όλους τους νέους υπουργούς του πρόσφατου θλιβερού ανασχηματισμού. Όμως, δε μας το επιτρέπει ο δημοσιογραφικός χώρος. Πάντως, ένα είναι σίγουρο. Πως αυτή η μετασχηματισμένη κυβέρνηση θα προσπαθήσει να έχει πολιτική ζωή σε μια προσπάθεια μακροημέρευσης της διακυβέρνησης της πατρίδος μας από τον Σαμαρά, προς εξυπηρέτηση των τοκογλύφων- δανειστών μας και εις βάρος του λαού μας!


Σχόλια