Οι βρυκόλακες δεν ξαποσταίνουν! Ζητούν κι άλλο…αίμα για τις επόμενες δόσεις!

Οι βρυκόλακες δεν ξαποσταίνουν! Ζητούν κι άλλο…αίμα για τις επόμενες δόσεις!Τι και αν συγχαίρουν τη συγκυβέρνηση για τις δήθεν επιτυχίες της! Τι κι αν δηλώνουν συνεχώς την «έκπληξή» τους για την πρόοδο της Ελλάδας. Οι διεθνείς βρυκόλακες είναι ακόρεστοι: ζητούν την υλοποίηση των σχεδίων τους (άλλωστε τα έχουν αποδεχτεί ήδη οι εδώ υποτακτικοί τους), ζητούν κι άλλο αίμα από τον ελληνικό λαό και μάλιστα άμεσα!
Αίμα που θα ξεπληρώσουν δίνοντας στην Ελλάδα χρήματα για να
αποπληρώσει τους τοκογλύφους της, δηλαδή τους ίδιους!
Την ικανοποίηση των προαπαιτούμενων θεωρεί βασική προϋπόθεση προκειμένου να εκταμιευθούν οι δύο δόσεις ύψους δύο δισ. ευρώ στην Ελλάδα «ανώνυμος» ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης.
Όπως τόνισε η «ανώνυμη πηγή», οι δηλώσεις της οποίας σκοπίμως διαρρέονται και αναπαράγονται, προκειμένου να μας προετοιμάσουν για το Νέο Μνημονιο, οι δύο δόσεις που εκκρεμούν – Μαΐου και Ιουνίου, έκαστη ενός δισ. ευρώ – συνδέονται με την υλοποίηση έξι προαπαιτούμενων δράσεων.
«Περιμένουμε να ικανοποιηθούν τα προαπαιτούμενα του Μαΐου. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει πριν το τέλος του Ιουνίου», πρόσθεσε ο «εκπρόσωπος» των δανειστών.
Τυχαία η σιωπή τους την περίοδο των εκλογών; Φυσικά και όχι. Απλά περίμεναν υπομονετικά να τελειώσουν την παράστασή τους οι εντεταλμένοι τους που δήθεν σώζουν τη χώρα και τώρα ξαναχτύπησαν! Αναμενόμενο…Η διάλυση της Ελλάδας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Δεν έχουν χρόνο για χάσιμο! 

hellasforce.com

Σχόλια

  1. Ας μην ήταν οι έλληνες τόοοοσο αποβλακωμένος και τεμπέλης λαός, ώστε να μην τσιμπαγαν το τυράκι του εύκολου χρήματος.Δώσε στον έλληνα δανεικά να καταναλώνει και πάρτου την ψυχή.Τώρα του παίρνουν την ψυχή και πολύ καλά του κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.