Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη διάλυση σε Παιδεία και Εκκλησία ξεκίνησε – Ο μακελάρης πήρε τ’ όπλο του…


Η αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη διάλυση σε Παιδεία και Εκκλησία ξεκίνησε – Ο μακελάρης πήρε τ’ όπλο του…Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την καταστροφή και διάλυση των εθνών-κρατών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη… Οι Παγκοσμιοποιητές επιβάλουν, με την πολύτιμη βοήθεια εγχώριων πρόθυμων και προσκυνημένων πολιτικών, τους δικούς τους νόμους, σύμφωνα με τους οποίους δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα περισσότερο από αυτό που θέλουν να επιβάλουν. Και ο εύκολος τρόπος να καταστρέψεις ένα έθνος....
είναι να σβήσεις κάθε τι που αφορά την Παιδεία, τη Θρησκεία και την ιστορία του. Και πάντα με πρόσχημα τη σωτηρία της οικονομίας, την οποία έχουν φροντίσει οι ίδιοι να φτάσουν σε αυτό το σημείο…
Έτσι γίνεται και στην Ελλάδα. Και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, αφού η χώρα μας παραμένει ακόμα μια σπουδαία κοιτίδα της Ορθοδοξίας. Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι να… σβήσουν την Ελλάδα από τον χάρτη και να μετατρέψουν τους Έλληνες σε άβουλους σκλάβους, χωρίς Ιστορία, Πίστη και Πατρίδα…
Και το σχέδιο… τρέχει εδώ και αρκετό καιρό παρά τις έντονες αντιδράσεις των κοινωνικών φορέων… Η δημόσια παιδεία καταστρέφεται μέρα με την ημέρα, η εκκλησία απαξιώνεται και η ιστορία διαστρεβλώνεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο… Τώρα γιατί γίνονται αλλαγές σε αυτούς τους τομείς με πρόσχημα την οικονομική σωτηρία της χώρας είναι κάτι που πρέπει επιτέλους κάποιος να εξηγήσει….
Τρέχει λοιπόν το σχέδιο και οι δανειστές μας ζητούν πλέον να γίνει με πιο γοργά βήματα. Γι’ αυτό και επιθυμούν την τοποθέτηση σε καίριες θέσεις ανθρώπων πρόθυμων προς εκτέλεση των διαταγών τους. Κάπως έτσι μπήκε και στη νέα κυβέρνηση ο «γνώριμος» και «αγαπημένο παιδί» της Τρόικα, Ανδρέας Λοβέρδος.
Ένας δικός τους άνθρωπος σε ένα πολύ σημαντικό υπουργείο, το οποίο πλέον έχει άνωθεν εντολές να καταστρέψει ότι έχει απομείνει όρθιο από πλευράς ιστορίας στην Ελλάδα. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να δούμε νόμους και τροπολογίες που θα φέρουν τα πάνω κάτω τόσο στην Παιδεία, όσο και στην Εκκλησία (αυτά που είχε ξεκινήσει και δεν πρόλαβε να υλοποιήσει η Διαμαντοπούλου).
Πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του πρώην μακελάρη της Υγείας και νυν της Παιδείας και των Θρησκευμάτων… Ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνει το όπλο του και ετοιμάζεται να… θερίσει τα πάντα στο πέρασμα του.
Μερικές μόνο από τις «επιτυχίες» του στο παρελθόν… Με τα εργασιακά και μισθολογικά εκτρώματα που επέβαλε ως υπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Παπανδρέου ρήμαξε τις ζωές όλων των Ελλήνων. Έχει συνδέσει το όνομά του με τον «ανθρωποκτόνο» -όπως έχει χαρακτηριστεί από τις ιατρικές ενώσεις της χώρας- νόμο συνταγογράφησης δραστικής ουσίας και έβαλε την υπογραφή του, για να επιδοτηθεί με εκατομμύρια ευρώ μια ΜΚΟ-καταγγελόμενη ως βιτρίνα. Το καλοκαίρι του 2011 είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Εκκλησίας με αφορμή τη διάταξη για την εικαζόμενη συναίνεση, σύμφωνα με την οποία καθένας θεωρείται δυνάμει δωρητής οργάνων μετά θάνατον εφόσον δεν έχει εκφράσει ρητά την αντίθεσή του προς κάτι τέτοιο.
Μήνυμα προς κύριο Λοβέρδο – Αυτό είναι το πρότυπο, που προφανώς θα γράψετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας…
Το υπουργείο Παδείας και Θρησκευμάτων είναι ιδέα του Καποδίστρια, ο οποίος τότε το ονόμασε Γραμματεία των Εκκλησιαστικών και της Δημόσιας Εκπαιδεύσεως. Ο Καποδίστριας προέβαλε την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων, γράφοντας στους ξένους πολιτικούς ότι οι Έλληνες είναι εκείνοι οι οποίοι, παρά τη δουλεία, δεν έπαυσαν να ομολογούν την πίστη τους στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία και να μιλούν τη γλώσσα των πατέρων τους.
Ο Χένρι Κίσσινγκερ, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, έγραψε στη διδακτορική του διατριβή για τη διπλωματία του 19ου αιώνα: «Δύο είδη διπλωμάτες υπάρχουν. Οι Μέτερνιχ και οι Καποδίστριες».
Εννοούσε ότι η σχολή σκέψης του Μέτερνιχ μιλούσε μόνο για συμφέροντα και καταπίεζε τα μικρότερα έθνη, ενώ η γραμμή πλεύσης του Καποδίστρια βασιζόταν σε αξίες και ιδανικά.
Ο Καποδίστριας ήταν πρότυπο εντιμότητας. Δεν κρατούσε τον μισθό που εδικαιούτο, αλλά τον χάριζε στις χήρες και στα ορφανά. Ο ελληνορθόδοξος Καποδίστριας είναι άξιος μιμήσεως ως πρότυπο κυβερνήτου.
Έτσι απλά…

hellasforce.com

Σχόλια