Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αφού μας λέτε πως βγαίνουμε από την κρίση δεσμευθείτε με υπογραφές για την αποκατάσταση των αδικιών, όπως δεσμευθήκατε στα μνημόνια


Αφού μας λέτε πως βγαίνουμε από την κρίση δεσμευθείτε με υπογραφές για την αποκατάσταση των αδικιών, όπως δεσμευθήκατε στα μνημόνιαΚύριοι της κυβέρνησης και όσοι απανταχού προσπαθείτε να μας πείσετε πως η κρίση έλαβε τέλος για τη χώρα μας κάντε με πράξεις και όχι με ευχολόγια και ακατάπαυστα ψέματα. Είμαστε λοιπόν πλέον στον δρόμο της ανάπτυξης και έτοιμοι να αποδεσμευθούμε από τα μνημόνια; Έτσι δεν μας λέτε; Αφού πλέον δεν έχουμε ανάγκη κανέναν ήρθε η ώρα να αποδείξετε πως τα όμορφα λόγια σας είναι και αληθινά.

Και να το κάνετε με υπογραφές, όπως ακριβώς δεσμευθήκατε στους δανειστές για να σκλαβώσετε την Ελλάδα. Βάλτε υπογραφή για την αποκατάσταση των αδικιών και της κλεψιάς για να μπορέσετε να γίνετε για έστω και για μια φορά πιστευτοί. Όχι όπως τρέχετε μέρα νύκτα στα κανάλια για να μας πείσετε πως το μνημόνιο είναι ευλογία και η παρούσα πολιτική, που σκοτώνει τη χώρα μας, είναι μονόδρομος.
Βάλτε την υπογραφή σας και δεσμευθείτε έναντι του λαού. Όχι με λόγια που όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσετε κάτι στη βουλή μετατρέπονται σε «ναι σε όλα». Αν δεν το κάνετε, τότε μας φωνάζετε από μόνοι σας πόσο ψεύτες είστε και δίνετε το δικαίωμα στον κόσμο να οργίζεται και να αγανακτεί ακόμα περισσότερο.
Όπως όμως δείχνουν τα πράγματα, καμιά πρόθεση υπογραφής δεν υπάρχει. Μόνο ψεύτικα λόγια και μεγάλα. Και κλασικές κινήσεις, που τείνουν να γίνουν πιο γραφικές από ποτέ: Πετάτε ένα… ψιχουλάκι στον κόσμο και στους λίγους του συστήματος φροντίζετε να τους ταϊζετε ακόμα περισσότερο.
Βάλτε την υπογραφή σας αλλιώς, αν έχετε ακόμα τσίπα, να αποχωρήσετε μπας και δοθεί χώρος και χρόνος και σε κάποιον άνθρωπο, ο οποίος θα νοιάζεται πραγματικά για την ανάπτυξη της χώρας. Ξύπνα Έλληνα και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου… Όχι αυτή που σου επιβάλλουν.
Ένας αθεράπευτα ρομαντικός

hellasforce.com

Σχόλια