Ο εφιάλτης στο όνομα ενός ψευδεπίγραφου ευρωπαικού ονείρου.

Υποστήκαμε Ευρωπαικές πολιτικές που οδήγησαν την χώρα σε ανυπαρξία παραγωγικής αναπτυξιακής διαδικασίας. 

Η πρωτογενής παραγωγή με πρώτο τον αγροτικό τομέα οδηγήθηκαν μέσα από μια σκόπιμα μεθοδευμένη αρρωστημένη πολιτική επιδοτήσεων και ανυπαρξίας στρατηγικής σε συρρίκνωση και αβεβαιότητα. Ευρωπαικές πολιτικές που έστρεψαν τους πόρους στην χρηματοδότηση δράσεων που εξυπηρετούσαν τα δικά τους συντεχνιακά και εθνικά συμφέροντα .
Ευρωπαικές πολιτικές που υπέδειξε η τρόικα της Ευρώπης και που οι έλληνες ευρωβουλευτές δεν τόλμησαν να αντισταθούν υπηρετώντας κατά γράμμα το κομματικό τους μαγαζί ,εις βάρος των εθνικών συμφερόντων. Κανένα βέτο για κανένα εθνικό ζήτημα και κανένα βέτο σε όλες τις αποφάσεις που περιθωριοποίησαν την χώρα μας στην δήθεν ευρωπαική οικογένεια. Αποτέλεσμα να ηττηθεί η προοπτική ενίσχυσης της παραγωγικής διαδικασίας και η χώρα να είναι εξαρτώμενη στις δικές τους ορέξεις και σήμερα να αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι και να κοιτάξει κατάματα την πραγματικότητα. Η Ευρώπη της Ισότητας και της Αλληλεγγύης έγινε εφιάλτης και δούρειος ίππος της εθνικής καταστροφής. Αυτή την Ευρώπη σήμερα καλούμαστε να ανατρέψουμε και να δώσουμε ξανά μια άλλη προοπτική μέσα από την συνεργασία και την κοινή πλεύση, σεβόμενοι τα κράτη έθνη και την κυριαρχία τους.
Δυστυχώς σήμερα, νεοέλληνες υπηρέτες ξένων συμφερόντων, δέχονται αυτή η πραγματικότητα να λησμονιέται, να παραγράφεται και με σκυμμένο το κεφάλι να μας οδηγούν πολιτικά άφωνους και οικονομικά σιδηροδέσμιους , σε κομπάρσους των Ευρωπαϊκών εξελίξεων. Η Ελλάδα και εμείς οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν να προσδοκάμε μόνο από την ευσπλαχνία των βιαστών της Παγκόσμιας Ιστορίας. Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να απαιτήσουμε τον σεβασμό που μας ανήκει , κερδίζοντας με συνεχείς αγώνες πάλι την εθνική μας αξιοπρέπεια , μέσα στα ίδια κέντρα αιχμαλωσίας λαών και συνειδήσεων.

Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε την ανάσα που μας έκλεψαν και να δώσουμε σε όσους αμφισβητούν τις ιστορικές αλήθειες και βάζουν σε ζυγαριά ακόμη και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, μια και μοναδική απάντηση. Εμείς πιστεύουμε στην Ευρώπη αλλά…

Η Ελλάδα δεν γίνεται αποικία κανενός! Απαιτεί και δεν επαιτεί! ,,

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ: Να είμαι η φωνή του αγρότη στο ευρωκοινοβούλιο, να παλέψω να δημιουργηθούν εκείνες οι συμμαχίες για την κατάργηση των πολιτικών που μας οδήγησαν να μην μπορεί σήμερα η χώρα να θρέψει τα παιδιά της και να μην μπορεί η διατροφική αλυσίδα να είναι στα δικά μας χέρια.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ: Να αγωνιστώ να αποκατασταθεί το κύρος των μεταφορών και να μπορέσει η χώρα μας που λόγω εκ της θέσεως της είναι σταυροδρόμι τριών ηπείρων, να βρεί το ρόλο που της αρμόζει ,έτσι ώστε να ενισχυθεί η ανάπτυξη του κλάδου και να παραχθεί εθνικό προιόν.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ : Να υπηρετώ το εθνικό συμφέρον και μόνο, πέρα από κάθε είδους κομματική η επιχειρηματική σκοπιμότητα και εξάρτηση.Να συγκρουστώ με κάθετι αντιτίθεται στις αρχές μου και στην δική σας εμπιστοσύνη. Στην Ευρωβουλή δεν πάω για τουρισμό και δημόσιες σχέσεις,η συμμετοχή μου δεν αποτελεί προπομπό πολιτικών φιλοδοξιών και δεν ονειρεύομαι να γίνω μέλος ενός προνομιούχου κλειστού κλάμπ, αλλά πιστεύω όμως ότι μπορώ να πω ένα μεγάλο εθνικό ΟΧΙ ότι μπορώ να αγωνιστώ τίμια και συνειδητά για ένα και μονάχα σκοπό…ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Δημήτρης γιός του Μιχάλη και της Αναστασίας Κιούση από το Φανάρι Ανδρίτσαινας Ηλείας, γεννήθηκε στην Λάρισα το 1966. Αφού τελείωσε το 2ο Λύκειο Λάρισας φοίτησε στην ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ) στο τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Από το 1992 διευθύνει μία από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα (KIOUSSIS TRANSYS). Συμμετέχει σε συνδικαλιστικούς φορείς του κλάδου των μεταφορών και είναι α’ αντιπρόεδρος της Π.Ε.Ε.Δ.(Πανελλήνια ‘Ένωση Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς).
Από το 1993 κατοικεί στο Μαρκόπουλο Ωρωπού παντρεμένος με την φιλόλογο Αναστασία Μίχα και είναι πατέρας δύο παιδιών της Θέμιδας και του Μιχάλη. Το 2010 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος δήμου Ωρωπού και πρωταγωνίστησε στη δράση των κατοίκων κατά του αίσχους των διοδίων και των μεγαλοεργολάβων.
Έχει αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική δράση γαλουχημένος από τις πανανθρώπινες αξίες της ορθόδοξης πίστης και του Αγίου Όρους. Τιμήθηκε από το σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη για την συμβολή του στην προβολή των αξιών του Γέννους και της Χριστιανοσύνης.
Ο Δημήτρης είναι ιδρυτικό μέλος του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πολιτευτής στην εκλογική περιφέρεια Αττικής (2012) όπου έλαβε 5.750 σταυρούς. Το 2013 εκλέχτηκε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ορίστηκε με απόφαση του Προέδρου κ. Καμμένου Πάνου Ειδικός Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και υπεύθυνος για την περιφέρεια Θεσσαλίας. Το 2014 προτάθηκε ομόφωνα από τις συντονιστηκές επιτροπές Καρδίτσας,Τρικάλων,Μαγνησίας και Λάρισας να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής εκπροσωπώντας την Θεσσαλίας στο Ευρωψηφοδέλτιο των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου.


Σχόλια