Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βενιζέλος σε ΣΥΡΙΖΑ…ανοίξαμε και σας περιμένουμε…


Βενιζέλος σε ΣΥΡΙΖΑ…ανοίξαμε και σας περιμένουμε…
Το νέο πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν το επόμενο διάστημα τα κόμματα που συμμετέχουν στο εγχείρημα της Ελιάς αρχίζει και διαμορφώνεται μερικά εικοσιτετράωρα μετά το τέλος της μάχης των εκλογών. Σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε για μια ακόμη φορά το θέματα της κυβερνητικής σταθερότητας και της διεύρυνσης της Ελιάς σε συνδυασμό
με την κοινοβουλευτική ενδυνάμωση του κυβερνητικού σχήματος.
Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος απάντησε σε ερωτήσεις σε σχέση με τη διεύρυνση, στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε. Εκεί επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή της Ελιάς λέγοντας για όσους επιθυμούν να συνεργαστούν με το νεοπαγές εγχείρημα «είναι ανοιχτή πάντα η πόρτα. Πάντα είμαστε υπέρ της συμμετοχής και άλλων κομμάτων στο βάρος αυτής της ευθύνης. Έχουμε προτείνει, θα μου επιτρέψετε να πω, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να προτείνουμε τη συμμετοχή και άλλων δυνάμεων στην προσπάθεια αυτή».
Αναφερόμενος στην συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπενθύμισε πως ο ίδιος είχε προτείνει κάτι τέτοιο μετά τις εκλογές του 2012: «Τώρα φυσικά πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί για το πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα, αν δέχεται να μιλήσει μαζί μας, αν μας θεωρεί ότι έχουμε πολιτικά δικαιώματα, ότι έχουμε δικαίωμα λόγου, ύπαρξης. Αυτά είναι θέματα τα οποία θα λυθούν φαντάζομαι καθ’ οδόν».

Σχόλια