Ο ΚΡΥΦΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…

Δεν μου αρέσει να αισχρολογώ, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση απαιτεί να το αναφέρω.
Είναι ο σοφός λαός που το λέει: «Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει».

Αυτήν ακριβώς την ερμηνεία δίνω στη προχθεσινή μεγάλη γκάφα, του επιμελώς κρυπτόμενου
φιλοκυβερνητικού μεγαλο(;)δημοσιογράφου Ν. Χατζηνικολάου, ο οποίος ξέσπασε τη στεναχώρια του για την ήττα των κομμάτων του μνημονιακού τόξου στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, στον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Ν. Μαριά και παριστάνοντας αρχικά, αλλά και στη συνέχεια τον βλάκα, κάνοντας ότι δεν κατανοεί τις απαντήσεις του κ. Μαριά και αφού δεν κατάφερε να αποσπάσει αυτό που ήθελε από τον συνομιλητή του, άρχισε να τον επιπλήττει και να τον προσβάλει εντελώς χυδαία, αποκαλώντας τον ψεύτη, ανεκδοτάκια, περικοκλάδα κ.ά. και τέλος αφού τον απείλησε ότι δεν πρόκειται να του ξαναδώσει το λόγο, ουσιαστικά τον ανάγκασε να φύγει από την εκπομπή, συνεχίζοντας να τον απειλεί και να του λέει υποτιμητικά «περάστε έξω, μας ψεκάζουν…». Πάλι καλά που δεν έβαλε και μπράβους να τον δείρουν…
Προφανώς τέτοιες εντολές είχε πάντοτε για τους ΑΝ.ΕΛ. ο Χατζηνικολάου, άνωθεν, δηλ. να κακομιλάει και να εξευτελίζει τον οιονδήποτε προσκεκλημένο από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, μηδέ εξαιρουμένου και του προέδρου του, Π. Καμμένου, τον οποίο περιποιήθηκε ανάλογα σε παλαιότερη εκπομπή του, μήπως και επιστρέψουν οι δεξιοί ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛ. στο μαντρί της Ν.Δ., το οποίο τώρα εγκαταλείπουν ομαδικά ακόμη και βουλευτές του.
Αντίθετα θυμηθείτε με πόσο τακτ και ευγένειες αντιμετώπισε Βενιζέλο και Σαμαρά, η κότα…

Θέλοντας λοιπόν να θίξει τον Μαριά, για τη χαμηλή επίδοση που είχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις ευρωεκλογές, τον ρώτησε για το πώς μειώθηκαν τα ποσοστά του κόμματός του στο μισό.
Εκείνος ξεκίνησε την απάντησή του λέγοντας ότι: «Ο στόχος που βάλαμε, να έχουμε τουλάχιστον εκπροσώπηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, πέτυχε, διότι από ότι φαίνεται εκλέγουμε έναν βουλευτή…»

Αυτή όμως η απάντηση που εμπεριείχε μια κάποια ελάχιστη επιτυχία για τους ΑΝ.ΕΛ., ήταν που έκανε τον λαλίστατο και δοκησίσοφο Χατζηνικολάου κυριολεκτικά έξαλλο και με έντονο ύφος πανεπιστημιακού καθηγητή, που μαλώνει μαθητή της πρώτης Δημοτικού, του λέει:
Χ.«Αυτή ήταν η φιλοδοξία σας; Να πιάσετε το 50% της εκλογικής σας δύναμης; Έχετε κάνει ένα πρόλογο ενάμιση λεπτό (!!) και δεν μου έχετε απαντήσει σε τίποτα! Θέλω να απαντήσετε επί της ουσίας και όχι με περικοκλάδες».

M.«Δεν υπάρχουν περικοκλάδες όταν μιλάει ο Νότης ο Μαριάς! Μιλάει ευθέως πάντοτε! Όσον αφορά στον κεντρικό στόχο μας να έχουμε εκπροσώπηση, τον πετύχαμε»!
X
.«Ναι, αλλά δε γίνεται όλοι να είστε νικητές απόψε. Δε γίνεται να σας ρωτώ ότι πέσατε στο 50% και να απαντάτε…Προσέξτε τι μου απαντήσατε. Να παραστήσω τον Μαριά»;

M.«Να 'ρθείτε εδώ να παραστήσετε τον Μαριά αν είναι! Σας παρακαλώ πολύ»!

X.«Τα ψέματα δεν μου αρέσουν κύριε Μαριά»!

M.«Ψέματα δε λέω. Να προσέξετε πώς μιλάτε όταν απευθύνεστε σε μένα»!

X.«Θα μιλάω όπως θέλω! Δεν κατάλαβα! Θα απαντήσετε σε καμιά ερώτηση»;

M.«Κι εγώ θα μιλάω όπως θέλω! Απαντάω σε όλες τις ερωτήσεις! Δεν μου δίνετε χρόνο»!

X.«Μας λέτε ότι στόχος ήταν το 7% να γίνει 3,5%! Ανέκδοτα»!

M.«Ανέκδοτα λέτε εσείς»!

X.«Δεν θέλω άλλη κουβέντα μαζί σας! Δεν θέλω! Μας ψεκάζουνε»!


Και στο σημείο αυτό, ο Νότης Μαριάς αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση, λέγοντας: «Αλλού να τα πεις αυτά! Όχι σε μένα! Το κατάλαβες;» ενώ «ο οικοδεσπότης» του φώναζε περιφρονητικά και επιτακτικά: «Περάστε έξω τώρα, σε εσάς το λέω, περάστε έξω…»

Κρίμα, γιατί πολύς κόσμος τον πίστεψε για ακριβοδίκαιο, ενώ απέδειξε το άκρως αντίθετο.
Και ως γνωστόν το να χτίσεις ένα όνομα, έστω και πλαστό, είναι εύκολο, ενώ για να το γκρεμίσεις, αρκεί η «άνωθεν εντολή» και όπως φάνηκε, και κάποιος από τους ΑΝ.ΕΛ. …

Γιώργο, να χαίρεσαι τον «ανηψιό» σου…

ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ
Η πιστότητα των διαλόγων επιβεβαιώνεται και στο παρακάτω βίντεο


hellasforce.com

Σχόλια