A. Xατζηχρυσός: “Να φέρουμε πραγματική αυτονομία στην αυτοδιοίκηση”

A. Xατζηχρυσός: "Να φέρουμε πραγματική αυτονομία στην αυτοδιοίκηση"
συνεργασία με όλους τους δήμους σε λαικές συνελεύσεις και από εκεί θα παίρνονται οι αποφάσεις”
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, γνωστός δυναμικός blogger και έμπορος, Αυγερινός Χατζηχρυσός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Βασίλη Ταλαμάγκα στο Action24 “Aνασκόπηση σήμερα” και παρουσίασε τις θέσεις του ενόψει των επερχόμενων εκλογών.


“Πρέπει να επαναξεταστεί από την αρχή το θέμα των απορριμάτων, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί” τόνισε ο Αυγερινός Χατζηχρυσός ο οποίος παρουσιάζει έντονη διάθεση να προσφέρει στον αγώνα για τη βελτίωση των τοπικών κοινωνιών και ο οποίος κατεβαίνει με το συνδυασμό του Παύλου Χαϊκάλη “ΑΤΤΙΚΗ Συμμέτοχοι στο Αύριο” επειδή όπως εξήγησε: “είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος. Ένας επαγγελματίας που έχει φέρει εις πέρας ό,τι έχει αναλάβει. Δεν είναι μονο η αναγνωρισιμότητα αλλά και η σκληρή δουλειά που έχει κάνει”.
Ο υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Πειραιά που – όπως καλά ξέρουν όσοι τον παρακολουθούν στο διαδίκτυο – δε μασάει τα λόγια του ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις ενώ παρουσίασε τα τρία πρώτα πράγματα που θα κάνει ο συνδυασμός του σε περίπτωση νίκης στην περιφέρεια Αττικής:
“Πρώτον, συνεργασία με όλους τους δήμους σε λαικές συνελεύσεις και από εκεί θα παίρνονται οι αποφάσεις, με γνώμονα την αλληλεγγύη και τη στήριξη ανέργων, επαγγελματιών με πρόβλημα κτλ. Δεύτερον, κατάργηση πολιτικά του θεσμού του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης που είναι πολιτικό πρόσωπο ώστε να δώσουμε πραγματική αυτονομία στην αυτοδιοίκηση και τρίτον, καμία έγκριση μελέτης για έργα που ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ, γιατί αυτοί ξεπουλάνε δημόσια περιουσία”.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ανασκόπηση 7/5/2014 από action24_tv

Σχόλια