Επίσκεψη σε κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου από την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Επίσκεψη σε κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου

Τρία κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου, με μακροχρόνια και πολύ σπουδαία προσφορά στην τοπική κοινωνία -το Γηροκομείο, το Ορφανοτροφείο και τις «Άσπρες Πεταλούδες»- επισκέφθηκε την Μ. Πέμπτη η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Συνομίλησε με υπευθύνους των ιδρυμάτων, αντάλλαξε απόψεις, ενημερώθηκε για ζητήματα που χρειάζονται άμεσες λύσεις και κατέγραψε προτάσεις. Ειδικά στο Γηροκομείο, το βασικό πρόβλημα επικεντρώνεται στην καθυστέρηση καταβολής χρημάτων από τον ΕΟΠΥΥ, παρά τις συνεχείς πιέσεις και προσπάθειες. Ζητήθηκε και η δική της συνδρομή προς αυτή την κατεύθυνση για να μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία του. Η υποψήφια Περιφερειάρχης δήλωσε πως όλες οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην συνέχιση της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία και προς την κατεύθυνση αυτή θα εργαστεί.
Στις «Άσπρες Πεταλούδες», οι υπεύθυνοι την ενημέρωσαν για την υπάρχουσα κατάσταση και για την στήριξη του ιδρύματος από την τοπική κοινωνία. Το συγκεκριμένο ίδρυμα συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια προσφοράς.
Στο Ορφανοτροφείο, επίσης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από μέλη της διοίκησης για τις ανάγκες του ιδρύματος και την προσπάθεια που καταβάλλεται, ειδικά με την οικονομική κρίση που έχει περιορίσει στο ελάχιστο την κρατική χρηματοδότηση.
Η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας δήλωσε πως θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες παρέμβασής της ώστε να στηριχθεί η συνέχιση της λειτουργίας τους καθώς αποτελούν σημαντικότατες κοινωνικές δομές.

Σχόλια