Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η προπαγάνδα του συστήματος – Μια απλή διαπίστωση


Η προπαγάνδα του συστήματος – Μια απλή διαπίστωση Το διεφθαρμένο σύστημα στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει… Και η κυβέρνηση αποτελεί όργανο του… Και φροντίζει η ίδια καθημερινά να δίνει τροφή γι” αυτό… Ψηφίζοντας, και νομοθετώντας με τρόπο μη δημοκρατικό και σχεδόν όλες τις φορές αντισυνταγματικό.

Άντε λοιπόν ας πιστέψω την προπαγάνδα τους, που τείνει πλέον αν κάποιος την πάρει στα σοβαρά, να καταλήξει ακόμα και στο ψυχιατρείο. Άντε λοιπόν ας πιστέψω πως όλα πάνε καλά και πως νιώθω ήδη την ανάπτυξη στο πετσί μου…
Μόλις επιστρέφω στην πραγματικότητα και όχι στα όμορφα μου πασάρουν από τα ΜΜΕ η κατάσταση έχει αντιστραφεί…
Η κατάσταση στην κοινωνία είναι δραματική, ανεργία στα ύψη, μειωμένοι μισθοί και υποαμοιβόμενοι εργαζόμενοι, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, κατασχέσεις από την εφορία, μικρομεσαίες επιχειρήσεις δίχως πρόσβαση σε χρηματοδότηση, ακρίβεια που επιμένει παρά την μείωση των εισοδημάτων.

Υποβάθμιση όλων των κοινωνικών υπηρεσιών υγεία, παιδεία, ιατροφαρμακτευτική περίθαλψη. Απορρύθμιση των πάντων και προετοιμασία για ξεπούλημα κάθε περιουσιακού στοιχείου του δημοσίου.
Κι όμως, οι πολιτικοί (κυρίως της κυβέρνησης αλλά όχι μόνο) βλέπουν και θετικά στοιχεία στην όλη υπόθεση. Και τα υποστηρίζουν κιόλας… Ζήτω η τρέλα της προπαγάνδας….
Ο αθεράπευτα ρομαντικός triumphant

hellasforce.com

Σχόλια