ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Γιατί ο Μ. Γλέζος είπε «όχι» στην αναστολή χρηματοδότησης της Χ.Α.(Μια -ιστορική- εξήγηση)

"….Και τώρα η Βουλή καλείται να προφυλάξει το Έθνος"!

Θέμα, «Ακύρωση εκλογής εκτοπισμένων ή κρατουμένων- βουλευτών».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» της 16-12-1951 ....
είχε ακυρωθεί η εκλογή του, μαζί με άλλους εκτοπισμένους ή κρατουμένους βουλευτές ....μεταξύ των οποίων και του Ηλία Ηλιού.
Φαίνεται ότι η παρακάτω θέση του Μ.Γ δεν αποτελεί απλώς μια πολιτική άποψη ....αλλά συσσωρευμένη εμπειρία και στάση ζωής!

«Τους σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών, τους διαστρεβλωτές των Αρχαίων Ελλήνων και όλους αυτούς που θέλησαν να διαβρώσουν την ελληνική κοινωνία, δεν τους πολεμάμε με αποφάσεις, αλλά πολιτικά. Δεν τους πολεμάμε όπως αυτοί επιδιώκουν» ....δήλωσε.

Ερώτηση: Κινδυνεύει η χώρα να βρεθεί νεο-εμφυλιακές καταστάσεις ....λόγω της "πολιτικής αδεξιότητας" με την οποία το λεγόμενο "ορθόδοξο συνταγματικό τόξο" αντιμετωπίζει το "πρόβλημα";

Άλλο σημαντικό θέμα στο δημοσίευμα ....χαρακτηριστικό ξενόδουλων κυβερνήσεων:   ".... δεν παρέστη εκπρόσωπος της κυβερνήσεως κατά το μνημόσυνον των σφαγιασθέντων κατοίκων των Καλαβρύτων...."
Κρίμα ....και ήταν τόσο νωπό, οι άνθρωποι δεν είχαν "λιώσει" -στις μνήμες- ακόμα ....και μετά ρωτάμε οι αφελείς γιατί η Ελλάδα δεν ζήτησε πολεμικές αποζημιώσεις!
"Ξέκωλο" ήταν πάντα το Γκουβέρνο της Χώρας!    Χίλιοι ιστορικοί δεν με πείθετε ....περί του αντιθέτου!


ΣΧΕΤΙΚΌ:   olympia.gr

Αίσθηση προκάλεσε στη χθεσινή ψηφοφορία στο κοινοβούλιο η αρνητική ψήφος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς και βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου.

Η στάση του κ. Γλέζου “παραξένεψε” τους βουλευτές οι οποίοι ζητούσαν απαντήσεις για την απόφασή του. Η εξήγηση ήρθε λίγο αργότερα από τον ίδιο, συνομιλώντας με δημοσιογράφους:

«Τους σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών, τους διαστρεβλωτές των Αρχαίων Ελλήνων και όλους αυτούς που θέλησαν να διαβρώσουν την ελληνική κοινωνία, δεν τους πολεμάμε με αποφάσεις, αλλά πολιτικά. Δεν τους πολεμάμε όπως αυτοί επιδιώκουν».  http://wp.me/p4sop1-4S4

Σχόλια