ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΜΥΡΤΩ, ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ...μητροπολίτη Bοστώνης ΜΕΘΟΔΙΟ !!!

Και με ''απόφαση''...γενικής ''Συνέλευσης'', δηλ. με την ''ψήφο'' των ολίγων εγκάθετων της ελληνικής μικρής Ομοσπονδίας Βοστώνης. 'Ετσι, τα χρήματα των Ομογενών (131.000 δολ.) που δόθηκαν στον έρανο MONO γιά την Μυρτώ, στο ΟΝΟΜΑ της Μυρτώ, προορίζονται να καταλήξουν στον...
μητροπολίτη γιά ''ίδρυμά'' του, δηλ. στον διαχρονικό ''συνεργάτη-συνεταίρο'' της παρανομούσας μικρο-Οργάνωσης!!! 'Eνοχη σιωπή και ανοχή, από την πρεσβεία μας στην Ουάσιγκτον και το γενικό Προξενείο στην Βοστώνη. Ομογενείς δωρητές αντιδρούν με νομικά μέτρα, καταγγελίες στο IRS, στην Πολιτεία και στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Την διαχρονικά παρανομούσα μικρο-Ομοσπονδία με το μηδαμινό έργο, χρηματοδοτούσε την τελευταία 20ετία η Ελλάδα, με ποσά 5.000-10.000 δολ. κάθε χρόνο, γιά το...μηδενικό της έργο. Τώρα, στην υπόθεση εξαπάτησης του ΙRS, εμπλέκεται νομικά και το γεν. Προξενείο και κατά προέκταση το υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδας, που ενέκρινε τις χορηγίες, επειδή αυτές δεν δηλώνονταν στο IRS. Αρχίζουν τα νομικά προβλήματα της Οργάνωσης: 'Ερευνα των Αρχών γιά το ''κόλπο'' με χρήματα έρανου γιά πυρόπληκτους Ελλάδα, 2007-08. 
kalami.net

hellasforce.com 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.