ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άντρο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών τα Εξάρχεια!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άντρο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών τα Εξάρχεια!ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Στα Εξάρχεια είχαν διεισδυση τόσο η ΕΥΠ όσο και οι Αμερικανικες μυστικές υπηρεσίες ειδικά μετά το 1999 όπου υπήρξε και ενας εμφύλιος με πράξεις βίας και δολοφονίες που ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Απόστρατοι των Ελληνικών υπηρεσιών πάντως θεωρούν δεδομένο ότι και η εξάρθρωση της 17Ν ξεκίνησε μέσα από τα κλιμάκια που είχαν εισχωρήσει στον χώρο των Εξαρχείων και λειτούργησαν μεθοδικά επιτρέποντας ανώδυνες ενέργειες για να χαρτογραφήσουν τον χώρο.


Την τελευταία δεκαετία τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι ιδεολόγοι της Αριστεράς έχουν εκδιωχθεί, όπως και οι παλαιοί αναρχικοί ακόμα και οι θιασώτες της ένοπλης βίας. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα είναι πλέον συμβόλαια θανάτου που γίνονται από πληρωμένους εκτελεστές κυρίως από το εξωτερικό. Σε αυτό το σκηνικό έρχεται να συμπληρωθεί και η ενεργή παρουσία των τουρκικών υπηρεσιών τόσο του στρατού όσο και της ΜΙΤ που λειτουργούν ανεξάρτητα μέσα σε Ελληνικό έδαφος.
Οι πράκτορες είναι κυρίως τούρκοι που έρχονται ως μετανάστες μαζί με τα καραβάνια τρόμου στο Αιγαίο και τον Έβρο και μένουν εν υπνώσει ως την ώρα που θα ενεργοποιηθούν. Λίγοι αλλά υπαρκτοί είναι και οι στρατολογημένοι Έλληνες, κυρίως ποινικοί αλλά και «ιδεολόγοι» που λειτουργούν ως φορείς προπαγάνδας χωρίς να συμμετέχουν σε δράσεις.
Το πιο επικίνδυνο κομμάτι είναι η ομάδα Τούρκων που παρουσιάζονται ακόμα και ως αντιρατσιστές ερχόμενοι σε επαφή με τούρκους που έχουν λάβει πολιτικό άσυλο ως αριστεροί ή κουρδικής καταγωγής μέσα από κοινές δράσεις. Αυτή η ομάδα φέρεται να συνεργάζεται και με ελληνικές αρχές στα πλαίσια αντιμετώπισης της τρομοκρατίας προσπαθώντας να εισχωρήσει σε κουρδικές ή αριστερές οργανώσεις αναλύοντας την ανθρωπογεωγραφία. Όταν ο στόχος εντοπίζεται, τότε απομονώνεται και εκδίδεται παράνομα στην Τουρκία χωρίς να τηρηθεί καμμία νόμιμη διαδικασία. Κράτος εν κράτει δηλαδή με την ανησυχητική απραξία των ελληνικών διωκτικών αρχών. Οι πρόσφατες απαγωγές και εξαφανίσεις τούρκων και κούρδων αγωνιστών αποτελεί δράση αυτών των κλιμακίων που όταν εκτίθενται εγκαταλείπουν την περιοχή με το πρόσχημα της μετανάστευσης στην Γερμανία που αποτελεί και την χώρα ξεπλύματος των πρακτόρων.

Χρήμα. Πολύ χρήμα.
Στα πλαίσια της στρατολόγησης ντόπιων ποινικών, τα κλιμάκια διαθέτουν μεγάλα κεφάλαια από εμπορία ανθρώπων και ναρκωτικών. Φέρονται μάλιστα να έχουν ξεκαθαρίσει όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές με απανωτές δολοφονίες στην περιοχή των Εξαρχείων που ποτέ δεν διαλευκάνθηκαν. Έτσι σύντομα ο κύκλος διευρύνεται αλλά και οι εισερχόμενες πληροφορίες ακόμα και από τα σοφρωνιστικά ιδρύματα αφού αυτές οι συμμορίες αναλαμβάνουν και άλλες δράσεις κατά παραγγελία προκειμένου να χάνεται ο πραγματικός σκοπός της ύπαρξης τους. Η διακίνηση ναρκωτικών χρησιμεύει ακόμα και για την εξαγορά πληροφοριών για την δράση τούρκων αντιφρονούντων που κρατούνται σε φυλακές, ενώ τα δήθεν στοιχεία για δράση τρομοκρατικών οργανώσεων στον κουρδικό καταυλισμό του Λαυρίου ήταν χρυσοπληρωμένες από τα τουρκικά κλιμάκια.
Οι πράκτορες – δολοφόνοι και ο …αντιραστσισμός!
Πεδίο δόξας λαμπρό αποτελούν οι κινητοποιήσεις που γίνονται με πρόσχημα των αντιρατσισμό όπου παρουσία τούρκων πρακτόρων γίνεται στρατολόγηση ατόμων από κοινότητες αλλοδαπών, κυρίως ασιατών μουσουλμάνων, που βρίσκονται στην Ελλάδα. Τούρκοι πράκτορες μαζί με τους έλληνες ιδεολογικούς καθοδηγητές που έχουν στρατολογήσει, αναλαμβάνουν οργάνωση και χρηματοδότηση αρκετών τέτοιων δράσεων που τους βοηθά στην δημιουργία ασύμμετρης απειλής εντός της χώρας. Δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά να συλλαμβάνονται τούρκοι πολίτες για ακτιβιστικές ενέργειες στο πλαίσιο τέτοιων δράσεων, αλλά να αφήνονται ελεύθεροι καθώς δεν υπάρχει ένταλμα από την Τουρκία την ίδια στιγμή που τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες που δεν απασχόλησαν ποτέ τις αρχές, να εντοπίζονται και να εξαφανίζονται νύχτα. Είναι γνωστό ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της αριστερής επαναστατικής δράσης δεν είναι η Ελλάδα αλλά η Τουρκία. Εδώ έρχεται το ερώτημα για το πως μπορούν οι ελληνικές αρχές να ανέχονται αυτή την βραδυφλεγή βόμβα στο εσωτερικό της χώρας και να συνεργάζονται μαζί τους για την απέλαση μεταναστών χωρίς κανένα ποινικό αδίκημα σε Ελληνικο έδαφος.
Εξάρχεια και Θράκη.
Πριν από λίγα χρόνια είχε συνταχθεί αναφορά από κλιμάκιο της ΕΥΠ, σύμφωνα με την οποία οι πυρήνες αυτοί είχαν στενή συνεργασία με το τουρκικό προξενείο και ελεγχόμενους δημοσιογράφους, όχι βέβαια για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας αλλά για την προώθηση αλυτρωτικών σχεδίων του τουρκικού βαθέως κράτους. Είχε γίνει μάλιστα συγκεκριμένη αναφορά σε άτομο του «αντεξουσιαστικού χώρου» που σε στενή συνεργασία με τους πυρήνες διοργάνωνε ακόμα και συνέδρια υπερ της Οθωμανικής αυτοκρατορίας προκαλώντας αντιδράσεις σε άλλους αντεξουσιαστές για την σκοπιμότητα τους αλλά και την προκλητική δαπάνη προώθησης. Την ίδια σέχτα δεν δίσταζε να κατονομάζει ο Αλ. Γιωτόπουλος ως «ξεπουλημένη στις μυστικές υπηρεσίες» κατονομάζοντας μάλιστα τον επικεφαλής – επιχειρηματία ως «ρουφιάνο της ασφάλειας που έμεινε ελεύθερος». Κρατούμενα μέλη μάλιστα άλλων οργανώσεων αντάρτικου πόλης, είχαν αποκαλύψει πως «σύντροφοι» προσκείμενη στην εν λόγω σέχτα είχαν προβεί σε δράσεις που μάλλον διευκόλυναν την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου να ξεμπερδέψει από δύσκολες καταστάσεις όπως τις κινητοποιήσεις κατά του μνημονίου αλλά παρέμειναν ασύλληπτοι παρά το ότι είχαν κάνει κακουργηματικές πράξεις.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 

hellasforce.com

Σχόλια