Πάμε για νέο μνημόνιο και εκλογές – Πανικόβλητος ο «ανεξάρτητος» Σαμαράς

Πάμε για νέο μνημόνιο και εκλογές – Πανικόβλητος ο «ανεξάρτητος» Σαμαράς
Μαξιλάρι σωτηρίας αναζητά ο Αντώνης Σαμαράς, τα αισιόδοξα λεγόμενα του οποίου διαψεύδονται για μια ακόμα φορά. Η Τρόικα επανέρχεται πιο αγριεμένη από ποτέ, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αναγνωρίζει το πρωτογενές πλεόνασμα (!!!), το νέο μνημόνιο θα κάνει την εμφάνιση του και έτσι ο Πρωθυπουργός ψάχνεται για στήριξη αφού βλέπει πως τα γάλατα έχουν σφίξει αρκετά γι” αυτόν.

Και με δεδομένο πως το ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στο ναδίρ και πλέον μετατρέπεται σε «Ελιά», ο Σαμαράς αναζητά βοήθεια από παντού. Βοήθεια που θα αφορά πολιτική σωτηρία του συστήματος και όχι του λαού. Έτσι πρέπει να βρεθούν νέοι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τις διαταγές της Τρόικα, αφού οι υπάρχοντες καταρρέουν. Και πλέον επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πληροφορίες, που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι ο έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μεγάλης έκτασης αναδιάρθρωση της σύνθεσης της κυβέρνησης αμέσως μετά τις διπλές εκλογές.
Αυτό που αναφέρεται είναι πως
Η κίνηση θα έχει δύο στόχους και συγκεκριμένα:
α) να καταδείξει το Μαξίμου ότι έχει λάβει το μήνυμα της κάλπης, όποιο και αν είναι αυτό, με έμπρακτο τρόπο και
β) να αποτελέσει ο Μάιος που έρχεται ευκαιρία για μια νέα αρχή της κυβέρνησης.
Οι πληροφορίες επιμένουν ότι στο πλαίσιο αυτό ο Σαμαράς ετοιμάζει ένα τριπλό άνοιγμα. Συγκεκριμένα θα κάνει προσκλητήριο τόσο προς τα δεξιά του όσο και προς τα αριστερά του (στο χώρο του κέντρου), ενώ θα επιδιώξει να συστρατεύσει στην κυβέρνηση και ορισμένους από τους σημερινούς ανεξάρτητους βουλευτές, οι οποίοι θα έβλεπαν μια τέτοια κίνηση με θετικό μάτι.
Αν όλα πάνε καλά, εκτιμάται ότι τρία από αυτά τα πρόσωπα θα ενταχθούν στην παρούσα κυβερνητική πλειοψηφία, δίνοντας της έναν νέο ρυθμό και ασφαλώς μια άλλη δυναμική, και από αριθμητικής απόψεως.

Μα τι στο καλό, τις προηγούμενες ημέρες δεν δήλωνε ο Πρωθυπουργός πως όλα πάνε καλά και πλέον βαδίζουμε σε έναν ανεξάρτητο δρόμο επιτυχίας. Αυτός διαψεύδει για μια ακόμα φορά τον εαυτό του, ωστόσο την ίδια ώρα σπρώχνει την Ελλάδα όλο και πιο μέσα στον γκρεμό. Δηλαδή πίστευε πως με τα… ψίχουλα που έταξε πως θα δώσει σε λίγους θα κατάφερνε να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα. Τα «πρόβατα» είναι πλέον πολύ λίγα κύριε Πρωθυπουργέ 

hellasforce.com

Σχόλια