Για πόσο μακάκες μας περνάνε;; Κουκουλόπουλος: Μπορεί να διάβαζε το Μνημόνιο ο Χρυσοχοϊδης, γι’ αυτό δεν ήρθε

Αιχμές για όσους έλειπαν από την Συνδιάσκεψη της «Ελιάς» που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στον Real Fm και την Κάτια Μακρή.
«Έλειπαν αυτοί που εμπνεύστηκαν το
"Λεφτά Υπάρχουν", αυτοί που προκάλεσαν λέγοντας ότι "όλοι μαζί τα φάγαμε" και έλειπε και η μοιραία ομάδα που πήρε την καταστροφική για την παράταξη απόφαση, να πάμε μόνοι μας στο Μνημόνιο», ανέφερε ο κ. Κουκουλόπουλος και συμπλήρωσε:
«Άρα λοιπόν η παράταξη έφτασε εδώ που έφτασε γιατί την προσδιόρισαν κάποιες ιστορικές κινήσεις και φράσεις. Το "λεφτά υπάρχουν" και το "όλοι μαζί τα φάγαμε", μας ακολουθούν και σήμερα. Δε φτάσαμε εδώ τυχαία».
Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην απουσία του υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε:
«Μπορεί να διάβαζε το μνημόνιο ο κ. Χρυσοχοϊδης, δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε. Έχει κενά, μπορεί να διάβαζε το μνημόνιο, δεν ξέρω τι έκανε το Σαββατοκύριακο. Δικαίωμά του να μην έρθει, δικαίωμα και δικό μας να κρίνουμε ο καθένας. Η πόρτα είναι ανοιχτή και μπορούν όλοι να έρθουν. Υπομονή, η «Ελιά» δε μετρήθηκε μέχρι τώρα δημοσκοπικά». enikos.gr

Σχόλια