Το ποτάμι που θα "πνίξει" το Έθνος...

Ας ονομαστούν όπως θέλουν τα Σκόπια!
Μας χρηματοδοτούν ξένες πολυεθνικές εταιρείες (πωπω αγάπη για ομίλους που πλουτίζουν χάρη στα λουκέτα των εγχώριων επιχειρήσεων!!!). 
Ο ίδιος κύριος
(Νίκος Δήμου) θέλει να είναι πατρίδα μας πρώτα από όλα η Ευρώπη (και μετά η Ελλάδα) και να νιώθουμε συμπατριώτες με Γερμανούς, Γάλλους, Ιταλούς, Φινλανδούς κλπ... Η έννοια πατρίδα είναι πολύ πιο βαριά από ότι νομίζετε κύριε Δήμου...
 
Δεν γίνεται να νιώσει την Ελλάδα μας πατρίδα ο Γερμανός όπως τη νιώθουμε κι εμείς. Ο κάθε λαός έχει την ιστορία του, τη γλώσσα του και τα έθιμά του... Αλλά βέβαια, εσείς στο άρθρο σας προτείνετε να "εμπλουτίσουμε" τα βιβλία της ιστορίας μας (μάλλον να στρογγυλέψουμε θέλατε να πείτε). Συγγνώμη, αλλά οι Έλληνες και μαζί τους η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πιστεύω πως συμμερίζεται αυτό που ορθά λέει ο Ν. Φάρατζ (στο 2:00) και ο Πάνος Καμμένος, δηλαδή μία Ευρώπη εθνικά κυρίαρχων κρατών που εργάζονται μαζί και θα έχουν εμπορικές σχέσεις μεταξύ τους. Επίσης τάσεις κατάργησης δημοκρατικών ιδεών εμφανίζει και η τοποθέτηση του κινήματος αυτού να γίνονται εκλογές κάθε 4 χρόνια. 
Καλό θα ήταν τα κόμματα και οι υποψήφιοί τους να τηρούσαν το καλύτερο δυνατό τα προεκλογικά τους προγράμματα και να μην υπήρχε ποτέ ο κίνδυνος αλλαγής πορείας του κόμματος, ή των στελεχών τους. 
Αλλά στον κοινοβουλευτισμό, οι εκπρόσωποι εκφράζουν πολλές φορές απόψεις των ψηφοφόρων τους που κάποια στιγμή έρχονται σε σύγκρουση με τη νέα ρότα του αρχηγού του κόμματός τους, οπότε για να μείνουν πιστοί στο προεκλογικό τους πρόγραμμα και στους ψηφοφόρους που τους εκπροσωπούν αναγκάζονται να μη δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. 
Τι να κάνουμε κύριε Θεοδωράκη, υπάρχουν και κάποιες αρχές της δημοκρατίας, όπως αυτή που λέει ότι η βούληση του λαού πρέπει να εκφράζεται από τους εκπροσώπους του στο κοινοβούλιο... 
Τώρα αν εσείς δεν το θέλετε αυτό, κρατώντας για 4 έτη ένα λαό δέσμιο κάποιων λαοπλάνων, που υφαρπάζουν προεκλογικά την ψήφο του λαού με τέτοιο τρόπο:

τότε συγγνώμη, αλλά δεν είστε τελικά και τόσο δημοκράτης όσο φαίνεστε...
 blogbuster

Σχόλια