ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κατεπειγόντως και προκαταβολικά οι δόσεις στο Μπόμπολα από το Σγουρό!!

20140213-230942.jpgolympiada 

Οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου τις επόμενες δεκαετίες θα πληρώνουν πανάκριβα την διαχείριση των απορριμμάτων τους την οποία έχει αναλάβει ο Γ. Μπόμπολας εκτάκτως και κατά προτεραιότητα!.
Σε έκτακτη συνεδρίαση του ειδικού διαβαθμικού συνδέσμου του Νομού Αττικής έφερε ο νυν Περιφερειάρχης Ιωάννης Σγουρός,
ως κατεπείγον το ζήτημα της πληρωμής της κοινοπραξίας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε-LANDTEK ΕΠΕ του εθνικού μας εργολάβου, προκειμένου να καταβληθούν στην εταιρεία
τέσσερις δόσεις ύψους 696.952.91 € για σύμβαση που υπεγράφη τον Σεπτέμβριο του 2013, με αντικείμενο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ», συνολικού ανταλλάγματος (δύο εκατομμύρια εκατόνεξήντα χιλιάδες οχτακόσια εξήντα εννέα ευρώ και πενήντα δύο λεπτά) 2.160.869,52€ όπως αποκαλύπτει το totekmirio.gr

Η διοίκηση του ΕΣΔΚΝΑ, θα καταβάλλει στην κοινοπραξία εκταμιεύοντας πόρους του προϋπολογισμού 2014,πριν την απαιτούμενη από το νόμο έγκρισή του, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής!
Είναι προφανές ότι ο κ. Σγουρός ξεπληρώνει και «πολιτικά» γραμμάτια στον όμιλο Μπόμπολα, γι’ αυτό και αποφεύγει τη σύγκληση διοικητικού συμβουλίου επιλέγοντας τις έκτακτες συγκλήσεις ενός μονοπαραταξιακού οργάνου, όπως είναι η Εκτελεστική Επιτροπή….

Σχόλια