ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΝΕΙΣ!

Το άκρως προβεβλημένο πρωτοπαλίκαρο της κυβέρνησης Σαμαρά, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την προσφιλή του συνήθεια κατάφερε να τραβήξει και πάλι πάνω του τα βλέμματα!
Φυσικά αυτό δε θα προκαλούσε καμία εντύπωση, καθώς είναι η μόνιμη ενασχόληση του τηλεστάρ – υπουργού…
Το γεγονός όμως ότι σε μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις παραδέχθηκε ότι είναι ψεύτης και κατ’ επέκταση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, θα μπορούσε να λογιστεί ως ένας εκ των καταστροφέων της Ελλάδας, δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο.
Σε ερώτηση παρουσιαστή, λοιπόν, ο εν λόγω κύριος όχι απλώς απάντησε πως έχει πει ψέματα στην καριέρα του σαν πολιτικός, αλλά ανερυθρίαστα και με απίστευτο θράσος παραδέχτηκε πως το «κατά συνθήκη» ψέμα, που έχει πει, έχει να κάνει με τη γνώση από μέρους του πως το μνημόνιο ήταν καταστροφή!
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αμείλικτα! Αφού κατά δική του ομολογία γνώριζε πως το μνημόνιο ήταν καταστροφή, γιατί ταυτόχρονα ενέπαιζε το λαό λέγοντας του τα ακριβώς αντίθετα; Από αυτό το γεγονός δεν προκύπτει κάποια οποιουδήποτε είδους ευθύνη, έστω ηθική;Ο ακριβοθώρητος κύριος πρωθυπουργός ή ο κατά τα άλλα λαλίστατος αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του γιατί δεν παίρνουν θέση για αυτό το άκρως σημαντικό για τις ζωές των πολιτών θέμα; Μήπως απλά σιωπώντας συμφωνούν με τον μπροστάρη της κυβέρνησης τους;
Οι Νέοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν αναμένουμε βεβαίως να μπουν στη διαδικασία να δώσουν εξηγήσεις αλλά περιμένουμε από τον ελληνικό λαό να τους τιμωρήσει όπως τους πρέπει στην κάλπη. Πιστεύουμε ακράδαντα στη λαϊκή παροιμία, που αναφέρει πως μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη…
http://www.anelneolaia.gr/index.php/2013-03-17-00-13-22/2013-03-17-00-02-47/2014/2014-01-08-11-49-14/262-03-01-2014

Σχόλια