Ραχήλ Μακρή: "Και να διαβάζουμε ξέρουμε και τους "δανειοδοτημένους" κοντυλοφόρους αναγνωρίζουμε"

Η αλήθεια πάντα αποκαλύπτει τον εαυτό της. Φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το δάνεια των 98 εκ ευρώ παρέχονται ως: "κυβερνητική αντιπαροχή προς τους επιχειρηματίες πίσω την εταιρεία «Τηλέτυπος» στην επίμονη προσπάθεια στήριξης ακραιφνών επιλογών στο όνομα του Μνημονίου και των εντολών από την τρόικα και τη γερμανική κυβέρνηση."
Στο πλαίσιο αυτής της αντιπαροχής οι εφημερίδες του συγκροτήματος ΔΟΛ σε μια απέλπιδα προσπάθεια υπεράσπισης του κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου παρουσιάζονται ως μωρές παρθένες του ευαγγελίου
κάνοντας πως κατάλαβαν, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και προσπαθώντας να αποδομήσουν όσους δεν συμφωνούν με τον δανειοδότη τους.
Ο Ελληνικός λαός καταλαβαίνει ότι το εύλογο κέρδος του διαχειριστή του δικτύου ως ποσοστό επηρεάζει όλα τα τιμολόγια.
Ο Ελληνικός λαός καταλαβαίνει ότι η ΔΕΗ είναι υπεύθυνη για την τιμολογιακή πολιτική του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά στον λογαριασμό της ενσωματώνονται δημοτικά τέλη, χαράτσια ακίνητης περιουσίας και διάφορα τέλη και φόροι ως ποσοστά επί της κατανάλωσης.
Οι μόνοι που δείχνουν να μην το καταλαβαίνουν είναι οι υπάλληλοι του κυρίου Ψυχάρη, οι οποίοι μας κατηγορούν στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" ότι δεν ξέρουμε να διαβάζουμε νομοσχέδια, γιατί ρωτήσαμε για την τύχη του κοινωνικού τιμολογίου όταν ο διαχειριστής δικτύου ξεπουληθεί στον εκλεκτό εργολάβο του κυρίου Σαμαρά.
Ο Υπουργός τους ψέλλισε ότι το εύλογο κέρδος δεν θα αυξηθεί. Γι' αυτό ψιθύρισε ότι τα κοινωνικά τιμολόγια δεν θα αλλάξουν. Πριν λίγο καιρό ο ίδιος Υπουργός υπερθεμάτιζε την δήλωση του Πρωθυπουργού του ότι τα δίκτυα θα παραμείνουν δημόσια. Σήμερα ζητά την ψήφιση του πωλητηρίου του δικτύου ενέργειας.
Οι κωλοτούμπες χρειάζονται πολλή επικοινωνιακή γλίτσα για να καλυφθούν.
Σας πονάει η αλήθεια. Σας καίνε οι ερωτήσεις. Ένα είναι σίγουρο, ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, ακόμα και όταν οι μωρές παρθένες προσπαθούν να λασπολογήσουν, για να δείξουν την αφοσίωσή τους στους κομματικούς δανειοδότες τους.

Σχόλια