Εταιρεία αποκλεισμένη διεθνώς λόγω κυρώσεων για απάτες και διαφθορά..υποψήφια για την αγορά της "ROSCO"

Στοιχεία από την..ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ αναφορικά με 
Αποκλεισμένες Επιχειρήσεις & Ιδιώτες
Πίνακας 1
Οι επιχειρήσεις και τα άτομα που περιλαμβάνονται στον πίνακα 1 δεν μπορούν να είναι στις επιλέξιμες Επιχειρήσεις & Ιδιώτες και να χρηματοδοτεί η Παγκόσμια Τράπεζα οποιαδήποτε σύμβαση για τις περιόδους που αναφέρονται ,
επειδή έχουν επιβληθεί κυρώσεις δυνάμει της απάτης και της διαφθοράς πολιτική της Τράπεζας , όπως ορίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές για τις δημόσιες συμβάσεις
Πίνακας 2
* 4 Η υπό όρους αποκλεισμού σημαίνει ότι μέσα σε τρία χρόνια , Alstom SA θα εφαρμόζει πρόγραμμα συμμόρφωσης αποδεκτή από την Τράπεζα και θα συνεχίσει να είναι επιλέξιμη για συμμετοχή σε δραστηριότητες  της Τράπεζα που χρηματοδοτούνται.


Σας θυμίζουμε για την ιστορία ότι....
Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τρεις υποψηφίους, η συμμετοχή των οποίων θεωρούταν σχεδόν σίγουρη, ολοκληρώθηκε στις 29 Σεπ.2013, η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την αποκρατικοποίηση της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ), της περισσότερο γνωστής ως «ROSCO».
Η γαλλική Alstom, η γερμανική Siemens και οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι (RZD) με επιστολές τους γνωστοποίησαν προς το ΤΑΙΠΕΔ το ενδιαφέρον τους για την εταιρεία. Πρόκειται για συμμετοχές αναμενόμενες καθώς και οι τρεις εταιρείες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εδώ και καιρό είχαν αφήσει να διαφανεί η πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην αποκρατικοποίηση της ROSCO.
Δείτε και αυτό..


06/10/06
Υπεγράφη σήμερα η συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της ALSTOM και της METKA στον τομέα των σταθμών παραγωγής ενέργειας και περιβαλλοντικών έργων για την Ελλάδα και τη νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Σχόλια